Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ceyda Düvenci: Çalışkan, aşık ve sağlıklı hissediyorum - Magazin haberleri
        1

        Kendisi gibi oyuncu Bülent Şakrak, çocukları Melisa ve Ali ile mutlu bir yaşam sürdüren Ceyda Düvenci, Instagram hesabını aktif kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor.

        2

        Düvenci, Instagram hesabından annelik deneyimlerini ve günlük yaşantısından kesitleri, takipçileriyle paylaşarak zaman zaman sevenlerine içini döküyor.

        3

        Paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyen oyuncu, bu kez gülümsemenin önemine değindi.

        4

        Çok gülümsemek gerek, olan bitenlere rağmen. Gülümsemek için sebep bulabiliriz hayatın içinde. Her nefessiz kaldığımız anda bile sebep var. Üç ayı geçti evdeyiz.

        Yorgun, endişeli, gelecekten ara ara kaygılı, takatsiz, sabırsız olduğum kadar dingin, umutlu, mutlu, şükür dolu, çalışkan, aşık, sağlıklı, enerjik ve iyi hissediyorum. Hepsi bir arada olur, oluyormuş. İnsan olmak bu bence... Çok güzel bir hafta olsun. Gülümsemeye hep niyet ettiğiniz, şükürlerinize sarıldığınız...

        5

        "HER AYRINTISINA AŞIĞIM"

        Öte yandan Bülent Şakrak ile mutlu bir evlilik sürdüren Ceyda Düvenci, geçtiğimiz günlerde eşi ve oğlu Ali'nin baba-oğul pozunu yayınlayarak, "Her ayrıntısına aşığım bu ilişkinin... 'Aşk ayrıntıda saklı' cümlesinin yaşayan kanıtı... Muhteşem bir baba-oğul hikayesi... Şakrak'lar..." notunu düşmüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ