Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ceyda Düvenci'den Bülent Şakrak'la aşk paylaşımı - Magazin haberleri
        1

        Ali ve Melisa adında çocukları olan oyuncu Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, sosyal medya hesaplarından mutlu aile pozlarını sık sık takipçilerinin beğenisine sunuyor.

        2

        Düvenci, son dönemlerde insan sağlığını tehdit eden koronavirüs salgınına karşı herkes gibi ailesiyle birlikte gerekli kurallara uyarak tedbiri elden bırakmıyor.

        3

        Ancak 1 Haziran itibari ile normalleşme sürecine girilmesi ve dizi çekimlerinin de kaldı yerden devam etmesiyle birlikte Bülent Şakrak önceki gün set çekimleri için evden ayrıldı.

        4

        "BU HAFTA ÖNLEME HAFTASI"

        Şakrak, gitmeden önce aşk pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan Düvenci, "Seni seviyorum sevgilim. Hayırlı işlerin olsun. Bu hafta seni özleme haftası bana... Sağlıkla git, sağlıkla gel" ifadelerini kullandı.

        5

        Karantina süresi boyunca tüm gününü ailesiyle birlikte geçiren Ceyda Düvenci, geçtiğimiz günlerde de eşi ve oğlun fotoğrafını yayınlamıştı.

        6

        "HER AYRINTISINA AŞIĞIM BU İLİŞKİNİN"

        Düvenci, paylaşımına, "Her ayrıntısına aşığım bu ilişkinin... 'Aşk ayrıntıda saklı' cümlesinin yaşayan kanıtı... Muhteşem bir baba-oğul hikayesi... Şakrak'lar..." notunu düşmüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ