Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Charlize Theron, Nicole Kidman ve Margot Robie ile fotoğraflarını paylaştı: Yeni bir ilişkideyim
        1

        Ünlü oyuncu Charlize Theron, Bombshell filminde rol aldığı Nicole Kidman ve Margot Robie ile çektirdikleri bir fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınladı. Theron, paylaşımını “Dürüst olmak zorunda hissediyorum. Yeni bir ilişkideyim. Bu hanımların ikisiyle de... Gerçekten” notuyla yayınladı.

        2

        Theron’un paylaştığı fotoğraf, aralık ayında yayınlanması planlanan filmi merakla bekleyen sinemaseverleri ve oyuncunun hayranlarını heyecanlandırdı. Michelle Pfeiffer, Theron’un paylaşımına alev emojili yorum yaparken Paris Hilton ise üç adet taç emojisi kullandı.

        3

        Takipçileri ise Charlize Theron'un Twitter hesabından yaptığı paylaşıma şu yorumları yaptı:

        - Seni kullandıkları için endişeleniyorum. Sen daha ünlüsün ve daha iyi yaşlanacaksın.

        - Dürüst olmak zorunda olduğumu hissediyorum. Kelimenin tam anlamıyla kimse umursamıyor.

        - Hepiniz harikasınız ve hepinizi çok seviyorum!

        4

        Bombshell, #MeToo hareketi sırasında, eski yöneticisi ve CEO’su Roger Ailes cinsel istismar iddialarıyla karşılaşan Fox News’te yaşananları anlatıyor. Kadın çalışanların hikayelerini anlatan filmde, Nicole Kidman 2016’da Ailes’a karşı ilk suçlamada bulunan Gretchen Carlson’ı, Margot Robbie hayali karakter Kayla Pospisil’i ve Theron da ABD’li haber sunucusu Megyn Kelly’yi canlandırıyor.

        5

        Bir süre önce Sean Penn ile ilişkisini bitiren, son olarak da adı Brad Pitt'le anılan 43 yaşındaki Charlize Theron, geçtiğimiz aylarda aşk hayatı hakkında konuşmuştu.

        6

        Kalbinin boş olduğunu söyleyen Theron, "İki küçük çocuğumu büyütüyordum. Bir süre önce yalnız olmaya karar vermiştim ama şimdi kararımı değiştirdim. Birilerinin olgunlaşması ve adım atması gerekli" diyerek mesaj vermişti.