Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Charlize Theron'un tekne tatili sürüyor - Magazin haberleri
        1

        Dünyaca ünlü oyuncu Charlize Theron'un annesi Gerda, iki çocuğu Jackson ve August ile birlikte çıktığı tatili tam gaz devam ediyor. Ege Denizi'nin mavi sularında tekne turu yapan Theron, güvertede keyif yaparken paparazziler tarafından görüntülendi.

        2

        DENİZDE YÜZDÜ

        Siyah bir bikini giyen 45 yaşındaki Oscar ödüllü yıldız, sıcaktan bunalınca kendini serin sulara bıraktı.

        3

        KAHVE MOLASI

        Bir ara kahve molası veren Charlize Theron, bir yandan da denizde yüzen çocuklarını güverteden takip etti.

        4

        Kızları Jackson ve August ile uzaktan şakalaşan ünlü yıldız, o anlarda sergilediği ilginç görüntüler objektiflere böyle yansıdı.

        5

        KIZLARIYLA EL ELE TUTUŞUP DENİZE ATLADI

        Ünlü oyuncu Charlize Theron, sosyal medya hesabından da çocuklarıyla birlikte teknenin güvertesinden denize atladığı anlarda çekilen videoyu yayınladı. Kızları ile el ele tutuşan Theron, paylaşımda metrelerce yükseklikten mavi sulara atlarken görülüyor.

        6

        "HAYATIMDA KİMSE YOK"

        Öte yandan meslektaşı Sean Penn ile nişanlanıp, ayrılan Charlize Theron, geçtiğimiz aylarda beş yıldır hayatında kimsenin olmadığını açıklamıştı. Theron, 8 yaşındaki çocuğu Jackson ve 5 yaşındaki August’ı büyütürken yalnız yaşamaktan mutlu olduğunu söylemişti.

        7

        Ünlü yıldız, "5 yıldan fazla bir süredir kimseyle çıkmadım. Arkadaşlarımın, 'Bir radevuya gitmelisin, bu adamla tanışmalısın' demesine açığım." demişti.

        8

        Threron, "Çocuk sahibi olduğunuzda bu bir başka şeyin yerini alan bir şey ya da başka bir şeye daha az ilgi duymanıza neden olan bir şey değil. Önceliklerin yüksek talep gerektirdiği bir yerde olduğunu düşünüyorum. Ebeveyn olmak çok fazla işi beraberinde getiriyor." ifadelerini kullanmıştı.

        Charlize Theron, hiç biyolojik olarak anne olmadı fakat iki tane evlatlık çocuğu bulunuyor.

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ