Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri! Çılgın satış hedefi - Futbol Haberleri
        1

        SIRADAKİ TRANSFER DENİZ TÜRÜÇ!

        Fenerbahçe'de transfer hız kesmiyor... Son olarak Garry Rodrigues'i alan Kanarya'da Deniz Türüç için girişimler sürüyor.

        2

        Kayserispor'a Yasir Subaşı'nı satan Fenerbahçe, Deniz Türüç'ün bonservisini düşürmek istiyor.

        3

        Sarı-kırmızılı takımın 5 milyon euro istediği futbolcuyu takıma katmak isteyen sportif direktör Comolli, pazarlıklarını sürdürüyor.

        4

        İki takımın orta noktada buluşması ve transferini önümüzdeki hafta resmiyete kavuşması bekleniyor.

        5

        FORVET TRANSFERİ BEKLEYECEK

        Kanarya, Deniz Türüç'ün dışında 1 ya da 2 stoper, 1 sol bek, 1 forvet transferi yapmayı planlıyor. Jailson ve Zajc'ın satışı halinde orta sahaya da takviye yapılacak.

        6

        Forvet transferinde geçen sezon Slimani'de olduğu gibi Premier Lig'deki transfer sezonunun bitmesini bekleyen transfer komitesi, fırsat transferi kovalayacak.

        7

        Stoper transferinde kritik olan isim Martin Skrtel. Kanarya, Slovak oyuncuyla sözleşme imzalarsa 1 stoper transferi daha yapılacak.

        8

        Şu an görüşülen isimler arasında en yakın oyuncular Sevilla'dan Simon Kjaer ve Beşiktaş'ın da istediği Fiorentina'da Vitor Hugo...

        9

        İki futbolcu için de kiralama teklifi yapan Fenerbahçe, kulüplerden gelecek haberleri bekliyor.

        10

        Sol bek transferinde Kolarov'u beklenirken bu hafta Sırp oyuncuda bir gelişme yaşanmazsa rotayı değiştirecek. (Habertürk Spor)

        11

        35 MİLYON EURO'LUK SATIŞ HEDEFİ!

        Kadrosuna şu ana kadar 7 takviye yapan sarı-lacivertliler, stoper, orta saha, kanat ve golcü arayışlarına devam ederken değirmenin suyu satılan oyunculardan gelecek.

        12

        Eljif Elmas'ı 15 artı 3 de bonus olmak üzere toplam 18 milyon avroya Napoli'ye satan Fenerbahçe, yaklaşık bu kadarlık yeni bir satış için de kıran kırana pazarlığa devam ediyor.

        13

        Dinamo Kiev'in Miha Zajc için yaptığı 5 milyon avroluk teklifi geri çeviren yönetim, Sloven yıldız için Real Betis'le görüşüyor.

        14

        İspanyolların ısrarla istediği 25 yaşındaki 10 numara için sarı-lacivertliler 9 milyon avro bonservis talep ediyor. Tarafların anlaşmaya yakın olduğu belirtiliyor.

        15

        Sarı-lacivertlilerin satmak istediği diğer isim ise Jailson. Yönetim, Brezilyalı için Udinese ile görüşüyor. İtalyanların 6,5 milyon avro teklif ettiği Jailson için Fenerbahçe'nin talebi 8 milyon avro.

        16

        Geçen sezon Giuliano, Josef ve Fernandao'nun satışından yaklaşık 25 milyon avro gelir eden sarı-lacivertliler bu sezon üç oyuncu satışında hedefi tutturursa kasaya 35 milyon avro girecek. (Türkiye)

        17

        REYES'İN MENAJERİ KONUŞTU

        Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Leganes'e kiraladığı Diego Reyes henüz takım bulamadı.

        18

        Ersun Yanal'ın kadroda düşünmediği isimlerden olan Diego Reyes için menajeri Matias Bunge'dan açıklama geldi.

        19

        Matias Bunge, Meksikalı futbolcunun geleceği hakkında "Diego Reyes, Fenerbahçe'ye dönecek. Şu ana kadar hiçbir takımdan teklif almadık ama daha çok zaman var. Teklifleri bekleyeceğiz" sözlerini kullandı.

        20

        Öte yandan Meksika Ligi takımlarından Club America'nın da 26 yaşındaki futbolcuya ilgisi bitmiyor. Club America'nın teknik direktörü Miguel Herrera, geçen sezon da Reyes'i istemiş ve "Reyes, kendisine hala takım bulamadıysa bize gelebilir. Burada onu yedek oturtmam" sözlerini kullanmıştı.

        21

        Meksika Milli Takımı ile Gold Cup'a katılan Reyes, tatilinin ardından Fenerbahçe'ye geri dönecek ve idmanlara katılmaya başlayacak. (Sporx)

        22

        ELJİF İÇİN GELİYOR!

        Napoli Sportif Direktörü Cristiano Giuntoli, Fenerbahçeli Eljif Elmas'ı almak için geliyor...

        23

        İtalya'dan La Gazzetta dello Sport, Napoli yöneticisinin 2 gün içinde İstanbul'a gelerek Eljif Elmas transferindeki son detayları görüşeceğini belirtti.

        24

        Habere göre; Eljif Elmas için Fenerbahçe'ye 15+3 milyon euro'luk teklif iletildi, transferdeki detayların tamamlanmasının ardından imzalar atılacak.