Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Çocuklar Duymasın 21. bölüm fragmanı yayınlandı!

        Başrollerini Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Zeyno Günenç, Volkan Severcan, Alparslan Özmol, Süleyman Yağcı ve Ferdi Akarnur'un paylaştığı Çocuklar Duymasın 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Çocuklar Duymasın 21. bölümde neler yaşanacak? İşte Çocuklar Duymasın 21. bölüm fragmanı ve özeti...

        ÇOCUKLAR DUYMASIN 21. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Duygu'nun gelişiyle şaşkına dönen Meltem ve Haluk'un mutluluk oyunu tüm dengeleri değiştiriyor! Anne ve babasının ayrılık haberini alan Duygu, onlar barışana kadar hiçbir yere gitmeyeceğini ve yanlarında kalacağını söylüyor.

        Tutku'nun ayağının burkulmasıyla Duygu onu eve getiriyor ve olanlar oluyor! Bu durumdan hiç hoşlanmayan Meltem, Tutku ile aynı ortamda olmak istemiyor fakat Tutku'nun o gece Haluk ile Meltem'in evinde kalması ise Meltem'i deliye döndürüyor! Peki Meltem bu durumda ne yapacak?

        REKLAM

        Haluk ile Tutku arasında bir ilişki olduğunu düşünen Meltem, bu yalanın içinde daha fazla kalmak istemiyor ve gerçekleri öğrenmek için ikili ile konuşmaya karar veriyor.

        ÇOCUKLAR DUYMASIN 20. BÖLÜM ÖZETİ

        Meltem eve geldiğinde, Tutku’yu Haluk’la evde görünce çılgına döner. Bunun üzerine Haluk’u rahatsız edip evden göndermek için elinden ne gelirse yapar. Ancak bu durum ikili arasında büyük bir inatlaşmaya dönüşür.

        Bu sefer Taş Fırın Haluk da Meltem’i sinir edip evden kaçıracak büyük bir plan yapmıştır. Evde adeta büyük bir savaş başlar.Bu sırada Haluk ve Meltem’in kızı Duygu sürpriz yapıp gelince ortalık karışır! Haluk ve Meltem, Duygu’nun yanında mutluluk oyunu oynamaya başlar.

        REKLAM

        Gönül, evde bir kızlar partisi organize eder. Bu partiye Meltem ve Tutku’yu aynı anda davet eden Gönül, başlarına geleceklerden habersizdir!

        Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ