Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 63. bölüm fragmanı yayınlandı! ÇGHB 2 63. bölüm fragmanı izle

        Genel Sanat Yönetmeni koltuğunda Yılmaz Erdoğan'ın oturduğu Çok Güzel Hareketler Bunlar her hafta pazar akşamları izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. ÇGHB 2 62. bölüm skeçleri nelerdir? ÇGHB 2 63. bölüm fragmanı izle

        ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 2 63. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

        ÇGHB 2 SON BÖLÜM SKEÇLERİ

        Skeç yazmaktan kafası karışan Atakan’ın zor ve bir kadar da komik anları "Yazan Sarmalı" skeciyle karşınıza geliyor. Telefon tutkunu çocukların geçmişe yolculuğu, “Geçmiş Olsun” skeciyle ekrana geldi. Efsane diziler olan Dallas ve Aşk-ı Memnu’ya da gönderme yapan skeç izleyenleri çok güldürdü. Real Madrid oyuncusu Rıza’nın mahallesini ziyareti sırasında yaşananlar "Bu Gurur Hepimizin" skeciyle karşınızda! "Aklını Alırım" skecinde, karşısındakinin aklını okuyan çocuğun şok anlarını izleyeceksiniz.

        "Çaylak Holmes" ise kayıp kolyenin peşine düşen dedektiflerin başına gelenler herkesi güldürdü. Darlıkta bir dünya markası olmuş adamların kız isteme merasimi "Dardan Adamlar 4" skeciyle karşınızda! Kızlar yurdundaki kayıp eşyaların gizemi ve çok daha fazlası Çok Güzel Hareketler 2'de.

        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ