Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Corona Türkiye tablosu 25 Temmuz açıklandı! Türkiye koronavirüs vaka sayısı ve son tablo

        Koronavirüs Türkiye vaka ve hayatını kaybedenlerin sayısı kaç? Corona Türkiye tablosu son durum nasıl? soruları tüm vatandaşların gündeminde. Koronavirüs tablosu Sağlık Bakanı Koca tarafından günlük olarak açıklanıyor. Bu akşam resmi Twitter hesabından açıklama yapan Bakan Koca, son corona virüs tablosunu duyurdu. Bakan Koca'nın açıkladığı covid19.saglik.gov.tr'deki son koronavirüs tablosuna göre, bugün toplam hasta sayısı 225 bin 2173'e ulaştı. 25 Temmuz 2020 Corona Türkiye tablosu haberimizde.

        25 TEMMUZ 2020 KORONAVİRÜS TABLOSU - SAĞLIK BAKANLIĞI

        25 Temmuz Coronavirüs tablosu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından bu akşam resmi Twitter hesabı üzerinden duyuruldu. Bakan Koca "Son 1 haftada PNÖMONİLİ hasta sayısı ORANI en çok azalan illerimiz: Artvin, Muş, Denizli, Düzce, Erzurum. En çok artan illerimiz: Isparta, Kocaeli, Mardin, Karaman. Sebebi ne olursan olsun, başkalarının ihmali, tedbirlerin terkine gerekçe kabul edilmemeli." dedi.

        5 BİN 596 CORONA VİRÜS HASTASI HAYATINI KAYBETTİ, TOPLAM VAKA SAYISI 225 BİN 173

        Bakan Koca'nın açıkladığı covid19.saglik.gov.tr'deki son koronavirüs tablosuna göre, bugün yapılan 43 bin 312 testten 921'i pozitif çıktı, 16 hasta da hayatını kaybetti. Toplam hasta sayısı 225 bin 173 oldu. Toplamda 5 bin 596 hasta koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Yoğun bakımdaki hasta sayısı 1252, entübe edilmiş hasta sayısı 386 oldu. 208 bin 477 hasta da iyileşti.

        REKLAM
        CORONA VİRÜS HARİTASINDA SON DURUM İÇİN TIKLAYIN

        Trabzon'da bir mahalle koronavirüs karantinası

        Trabzon'un Şalpazarı ilçesine bağlı Geyikli Mahallesi'nde karantina tedbiri uygulandığı bildirildi.

        Şalpazarı Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, söz konusu mahallede yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarının artışa geçtiğine işaret edilerek, "Geyikli Mahallesi Uzunevi ve Adembilmez Küme evleri mevkisinin ilçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun 81 no'lu kararı uyarınca ikinci bir emre kadar karantinaya alınmasına ve giriş çıkışlara izin verilmemesine karar verilmiştir." bilgisi paylaşıldı.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ