Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Corona Türkiye tablosu il il 7 Nisan 2020! İstanbul, Ankara, İzmir Koronavirüs Türkiye illere göre vaka sayısı

        Corona Türkiye tablosu il ile nasıl? Koronavirüs Türkiye illere göre vaka sayısı kaç? soruları tüm vatandaşların gündeminde. Corona Türkiye illere göre vaka sayısı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından bugün gerçekleştirilen Bilim Kurulu toplantısının ardından paylaşıldı. Bakan Koca, "Türkiye genelindeki dağılımda İstanbul, Ankara, İzmir, Körfez, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak bu noktalarda yoğunluk fazla" dedi. Hem Türkiye genelinin hem de vakakarın yoğun olduğu illerin haritalarını gösterdi. 7 Nisan Corona Türkiye tablosu haberimizde.

        CORONA VİRÜS TABLOSU 7 NİSAN

        7 Nisan güncel corona virüs vaka sayısı ve vefat rakamlarını, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,bu akşam gerçekleştirdiği basın toplantısında açıkladı. "Şifa bulan hastalarımızın sayısı artıyor. Test sayısı ve pozitif vakalara bağlı taramalar arttıkça tanı sayısında da artış oluyor. Virüs, gücünü temas ortamından alıyor. Virüse bu fırsatı tanımayalım. Evde kalalım." diyen Bakan Koca'nın açıkladığı günlükveriler şöyle:

        REKLAM

        725CORONA VİRÜS HASTASI HAYATINI KAYBETTİ, TOPLAM VAKA SAYISI34 BİN 109

        Bakan Koca'nın paylaştığı son koronavirüs tablosuna göre,bugün yapılan 20 bin 23 testten 3 bin 892'si pozitif çıktı, 76 hasta da hayatını kaybetti. Toplam hasta sayısı 34 bin 109 oldu. Toplamda 725 hasta koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Yoğun bakımdaki hasta sayısı bin 474, entübe edilmiş hasta sayısı 987 oldu. Bin 582 hasta da iyileşti.

        CORONA VİRÜS HARİTASINDA SON DURUM İÇİN TIKLAYIN

        CORONA TÜRKİYEİLLERE GÖRE VAKA SAYISI

        Bakan Koca, Türkiye genelinde vaka yoğunluğunun olduğu illeri teker teker gösterdi.Yeşil ile belirtilen noktalar yoğunluğun en az olduğu, mor ile belirtilenler ise yoğunluğun en fazla olduğu bölgeler...

        REKLAM

        TÜRKİYE'DEKİ CORONAVİRÜS VAKALARININ VE VEFATLARININ YÜZDELİK DAĞILIMI

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ