Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

        Vali Mustafa Çiftçi, 10 Ocak’ın Çalışan Gazeteciler Günü olmasının yanı sıra aynı zamanda İdareciler Günü olduğunu da hatırlatarak, İçişleri Bakanlığı’nın Ankara’da gerçekleştirdiği çalıştay nedeniyle basın mensuplarıyla gecikmeli olarak bir araya geldiğini söyledi.

        Basının gece gündüz demeden çalıştığını ve zor bir görev ifa ettiğini de ifade eden Vali Çiftçi, “Basın, günümüzde dördüncü kuvvet olarak kabul ediliyor. Gece gündüz demeden zor bir görev ifa ediyorsunuz. Allah hepinize kolaylıklar versin. Bundan sonra ilişkilerimizi daha da geliştirmek adına zaman zaman yine bir araya geleceğiz. Sizlerin teklifleri varsa onlara açığız” diye konuştu.

        Programa İl Jandarma Komutanı Abdurrahman Başbuğ, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Çelik, Basın İlan Kurumu Çorum Şube Müdürü Osman Bolluk ve basın mensupları katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler