Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Cristiano Ronaldo'dan final sonrası ayrılık iması! Kafaları karıştırdı! Liverpool maçı sonrası... - Futbol Haberleri

        Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı kupasının sahibi, İspanyol ekibi Real Madrid ile İngiliz temsilcisi Liverpool arasında oynanan maçla birlikte sahibini buldu. Real Madrid, Benzema ve Gareth Bale'ın golleriyle maçı 3-1 kazanarak üst üste 3. kez, toplamda ise 13. kez Şampiyonlar Ligi kupası'nı kazandı! Real Madrid'in Portekizli yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'nde üst üste 6. kez gol kralı oldu.

        Bu sezon Kupa 1'de oynadığı 13 maçta 15 gol kaydeden 32 yaşındaki oyuncu, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarının ardından 6. kez bu unvanın sahibi oldu.

        REKLAM

        Portekizli yıldız, yarı finale kadar forma giydiği her maçta ağları sarsarak turnuva tarihinde üst üste 10 maçta gol atan ilk futbolcu unvanını da elde etmişti.

        "KUPANIN ADI 'CR7 ŞAMPİYONLAR LİGİ' OLSUN"

        Şampiyonlar Ligi'nde 5. kez şampiyon olan Portekizli yıldız, bu alanda başarması güç bir istatistiğe imza attı. Real Madrid’in süperstarı Cristiano Ronaldo, ilginç açıklamalarda bulundu. Portekizli yıldız, “Belki de Şampiyonlar Ligi’nin adı ‘CR7 Şampiyonlar Ligi’ olarak değişmeli. Real Madrid’de oynamak güzeldi. Taraftarlara teşekkür ediyorum. Her zaman yanımda oldular” dedi.

        Yıldız futbolcu ayrıca, Devler Ligi’nde 100 galibiyet alarak bu alanda ilki başardı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ