Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Cristiano Ronaldo Suudi Arabistan'dan ayrılmak istiyor! - Futbol Haberleri
        1

        Crisitano Ronaldo, senelik 200 milyon Dolar kazanacağı tarihi bir sözleşmenin ardından Suudi Arabistan'ın Al Nassr ekibine katıldı.

        2

        Mundodeportivo'nun aktardığı habere göre, Ronaldo Suudi Arabistan'a uyum sağlayamadı ve takımdan ayrılmanın yollarını arıyor.

        3

        Takımın sportif olarak başarısızlığını sürdürmesinin ardından ülke kültürüne de uyum sağlayamayan Portekizli yıldızın tekrar Avrupa'ya dönmek istediği aktarıldı.

        4

        Henüz ülkeye gelmesinin üstünden 5 ay bile geçmeyen Ronaldo, Suudi Arabistan'ın modern toplumdan çok uzak olduğunu düşündüğü ve bu yüzden uyum sağlayamadığı iddia edildi.

        5

        Son dönemlerde 38 yaşındaki yıldız futbolcu, yeşil sahalarda gösterdiği agresif hareketlerle de dikkat çekiyor.

        6

        Ayrıca Al Nassr teknik direktörü Rudi Garcia'nın görevini bırakmasının sebebininde Ronaldo'yla anlaşamamasının yüzünden olduğu aktarılmıştı.

        7

        Cristiano Ronaldo transferinden sonra Al-Nassr; Suudi Arabistan Şampiyonlar Kupası'ndan, Suudi Süper Kupası'ndan, Suudi Kral Kupası'ndan, Riyad Süper Kupası'ndan elendi. Ayrıca Suudi Ligi'nde artık lider değil.

        8

        Cristiano Ronaldo herhangi bir sebep göstermeden takımdan ayrılmaya karar verirse, sözleşmesinin kalan iki yılı için kulübe tazminat ödemek zorunda kalacak.

        9

        Ayrıca takımdan herhangi bir sebep göstermeden ayrılırsa ödenecek maddi tazminatın dışında, 4 ay sahalardan uzak kalma cezasıylada karşı karşıya kalabilir.