Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çukur 2. sezon 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 58. bölüm izle

        Aksiyonun bir an bile düşmediği, her anın ekran başındakileri şaşırttığı son bölümdeÇeto, Koçovalıları yok etmek pahasına her şeyi yapıyor. Mahsun ise hem Çeto’dan hem de Koçovalılar’dan intikam almak için harekete geçiyor. Koçovalılar’da herkesin tehlikeye düştüğü bölümde izleyicileri şoke edici bir veda da bekleyor. Peki, Çukur2. sezon 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

        ÇUKUR 2. SEZON 26. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Show TV'nin büyük bir ilgi ile takip edilen dizisi Çukur, ekranlara gelen son bölümün ardından dizinin sevenleri 2. sezon 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunu araştırıyor. Henüz Çukur 59. yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı.

        ÇUKUR 58. BÖLÜMDE NELER OLDU?

        Yüzüklü kişi acı çektiği görülen Mahsun’a gizlice silah çekerken, Karakuzular intikam fitilini ateşliyor. Aksiyonun hız kesmeden devam ettiği tanıtımda büyük savaşın başladığı görülürken, Karakuzular ve Koçovalılar arasındaki silahların çekildiği kıyasıya mücadele dizinin heyecan dolu hikayesinden ipuçları veriyor.

        Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Tansu Biçer, Hare Sürel, Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Şenay Gürler yer alıyor.

        ÇUKUR 59. BÖLÜM İZLE
        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ