Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çukur 9. bölüm izle - Çukur 9. bölümde neler yaşandı?

        SHOW TV'de Pazartesi akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyen Çukur, dün akşam ekrana gelen 9. bölümüyle nefes kesti. Dizinin yayınlanan 9. bölümünü kaçıran izleyiciler de internet üzerinde "Çukur 9. bölüm izle" ve "Çukur 9. bölümde neler yaşandı?" aramalarını yapıyor. Peki Çukur 9. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar.

        ÇUKUR 9. BÖLÜM

        Sevilen dizi Çukur'un dün akşam ekrana gelen 9. bölümünde;

        Yamaç, hayatının en zorlu sınavını verecektir. Bir yanda babası İdris, diğer yanda sevdiği kadın Sena büyük tehlike altındadır. Yamaç’ın bu olaya karşı tepkisi başta Serdar olmak üzere herkesi şaşırtacaktır. Sena’yı kaçıran Selim, iyice köşeye sıkışacaktır.

        REKLAM

        Serdar’ın adamları tarafından tombalacıda tutulan Vartolu ve Celasun, Celasun’un tehlikeli planıyla oradan kaçmaya çalışır. Nefeslerin tutulacağı bu anda Celasun’un planı hiç tahmin etmedikleri birinin zarar görmesine sebep olur.

        Bu sırada Yamaç’ın dişli olduğunu gören Serdar ise adamlarına Çukur’a saldırmalarını söyler. Hedefte İdris’in evi de vardır. Serdar’ın pes etmeyeceğini anlayan Yamaç, harekete geçer.

        ÇUKUR 10. BÖLÜMDEN İLK SAHNE YAYINLANDI

        Çukur'un dün akşam ekrana gelen 9. bölümünün ardından büyük merakla beklenen 10. bölüm ilk sahnesi de yayınlandı. Yamaç’ın, Vartolu hakkında öğrendiklerini İdris’e anlattığı tanıtım “Vartolu'nun geçmişiyle ilgili başka neler saklı?” sorusunu akla getiriyor.

        REKLAM

        İdris’in kutsal emanetleri Yamaç’a devrettiği sahnede baba ile oğlun arasındaki duygusal anlar dikkat çekiyor. Çukur, çarpıcı hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla her Pazartesi, Show TV’de ekrana geliyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ