Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çukur yeni bölüm fragmanı izle: “İntikam mı istiyorsun, alacaksın”

        Azer Kurtuluş, Çukur’a gelirken, ortaya dökülen paralar dikkat çekiyor. Nejat’ın, Uluç’un hain olduğunu söylediği tanıtım izleyenleri şoke ederken, bunu duyan Cumali’nin neler yapacağı merakla bekleniyor.

        Çukur’un Pazartesi akşamı ekrana gelecek 2. sezonun 31. bölümündeYamaç ve Aliço ile Yücel arasındaki yüzleşmede Yamaç, başladığı yere geri dönerek Yücel’i elinden kaçıracak. Bu esnada İdris de Vartolu Salih’in mekanında ölen Savaş’ın ağabeyi Azer Kurtuluş ile karşı karşıya gelecek. Cumali’nin öğreneceği bir bilgi, onu büyük bir şüpheye sürüklerken; Damla’nın da farklı bir şekilde aynı gerçeği öğrenmesi ikiliyi oldukça güç bir duruma sürükleyecek. Koçovalılar ile Aliço, Emmi, Medet, Metin ve Kemal, Azer tehlikesini durdurabilmek için seferber olacak. Ancak Azer, kardeşinin intikamını almadan kolay kolay Çukur’u terk etmeyeceğini gösterecek.

        REKLAM

        SenaryosunuGökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğiniSinan Öztürküstleniyor. Çukur’daAras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Tansu Biçer, Hare Sürel, Kubilay Akagibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncularErcan Kesal, Perihan SavaşveŞenay Gürleryer alıyor. Dizide bu isimlereKadir Çermik, Serhat Özcan, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, Ece Yaşar, Gökşen Ateşeşlik ediyor.

        Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV'de!

        Çukur'un yeni bölümünün fragmanını izlemek için tıklayınız
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ