Cumanın galibi 'Kızılcık Şerbeti'
SHOW TV'nin fenomen dizisi 'Kızılcık Şerbeti', dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle de her hafta olduğu gibi zirvedeki yerini aldı
ABONE OLSHOW TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ile Doğukan Güngör’ün paylaştığı reyting rekortmeni dizisi 'Kızılcık Şerbeti', dün yayınlanan bölümüyle zirvedeki yerini aldı.
'Kızılcık Şerbeti', AB’de; 11.47 izlenme oranı, 32.36 izlenme payı, ABC1’de; 10.72 izlenme oranı ve 27.93 izlenme payı, Total grubunda; 9.09 izlenme oranı, 23.05 izlenme payıyla tüm kategorilerde birinci oldu.
Yayınlanan bölüme, hamile olduğunu öğrenen Kıvılcım ve Nursema ile Firaz arasında yaşananlar damga vurdu. Sosyal medyada çok konuşulan dizi #KızılcıkŞerbeti etiketi ile X’in TT listesinde 6 saat yer alarak gündem oldu.
Dizinin yayınlanan bölümünde; geçmişteki hataları tekrarlamayan Fatih’in, değişen davranışları Doğa’yı şüphelendirdi. Fatih’in kendisini kıskanmamasına inanamayan Doğa, Meri’ye dert yandı. Fatih ise Doğa’dan gizli olarak Yusuf’a verdiği emirle onu takip ettirmeye başladı. Sevtap‘a uygun olabilecek bir donör çıkması Ünallar’ı heyecanlandırdı fakat doktor uyumsuz olduğu haberini verdiğinde Nilay ve annesi arasında duygusal anlar yaşandı. Sevtap’a ilk kez anne diyen Nilay’ın bir böbreğini vermek istediğini söylemesi annesini şaşırttı.