Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Müzik Deep Purple 25 Mayıs'ta İstanbul'da

        ‘’Smoke On The Water”, ‘’Highway Star’’ ‘’Burn”, ’’Child in Time’’, ‘’Soldier of Fortune”, ”Hurricane”, ”Perfect Strangers’’ gibi birçok ölümsüz şarkı ile tüm dünyada 100 milyondan fazla albüm satışına ulaşan Deep Purple, İstanbullu müzikseverler ile buluşmaya hazırlanıyor.

        Tüm zamanların en iyi rock gruplarından biri olarak nitelendirilen Deep Purple ‘The Whoosh! Tour’ kapsamında, Aktif Bank’ın katkılarıyla 25 Mayıs akşamı İstanbul Life Park’ta sahne alacak.

        50 yılı aşkın geçmişinde, rock müzik tarihinin en önemli virtüözlerini yetiştiren Deep Purple; Ritchie Blackmore’un yanı sıra, David Coverdale, Glenn Hughes, Joe Lynn Turner, Joe Satriani gibi isimleri kadrosunda ağırladı. Müzik serüvenlerine 22 stüdyo albüm olmak üzere onlarca canlı albüm sığdıran grup, geçtiğimiz kasım ayında yayınlanan son stüdyo albümleri ‘’Turning to Crime’’ ile yıllardır kendilerini gönülden destekleyen hayranlarının kalbini bir kez daha fethetti.

        Ian Gillan, Roger David Glover, Ian Paice, Steve Morse ve Don Airey’den oluşan Deep Purple, unutulmaz hitlerini dünyanın birçok ülkesinde milyonlarca müziksever ile paylaşmaya devam ediyor.

        25 Mayıs’taki konserin biletleri 770 TL ile 2.200 TL arasında değişenfiyatlarla Passo’da.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ