Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Demet Özdemir'den kripto para açıklaması - Magazin haberleri
        1

        Demet Özdemir’in kripto para yatırımından yaklaşık 150 bin TL bir zarar ettiği ileri sürüldü.

        2

        Oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile bu haberleri yalanladı. Özdemir, "Hayır olsun bu sabah yine fantastik haberlerle uyandık" ifadelerini kullandı.

        3

        2021'İN SÜRPRİZ AŞKI

        Özdemir, Ocak ayından bu yana Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla gündemde. Özdemir ile Koç'un birlikteliği, 2021'in ilk günlerinde ortaya çıkmıştı. Aşk, dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu yılbaşında Çeşme'de tatil yapan ikilinin fotoğraflarının çekilmesiyle belgelenmişti.

        4

        "GÜZEL BİR SÜRECİN ARİFESİNDEYİZ"

        Oğuzhan Koç, ocak ayında, "Güzel bir sürecin arifesindeyiz" diyerek, Özdemir ile aşklarını duyurmuştu. Koç'un aşkını ilan etmesinin ardından ikili, beraberliklerini sosyal medyaya taşımıştı.

        5

        Şarkıcı, yaklaşık dört yıl birliktelik yaşadığı oyuncu Yağmur Tanrısevsin ile yollarını ayırmasının ardından, "Aşka küsmedim, aşka küsülür mü hiç? Hayat devam ediyor" açıklamasını yapmıştı.

        'İHANET' İDDİALARI

        Özdemir, 2017’de Oğuzhan Koç'un programına katılmıştı. Ünlü oyuncu, Oğuzhan Koç’u 4 Eylül 2019’da verdiği konsere de yalnız bırakmamıştı. Konsere o dönem Koç'un sevgilisi Yağmur Tanrısevsin de katılmıştı. Konserden 3 ay sonra ikili ayrılık kararı almıştı.

        Yağmur Tanrısevsin ile Ekim 2019'da ayrılan Koç'un, bir ay sonra Emirgan'da Demet Özdemir ile görüntülenmesi ihanet iddialarını da beraberinde getirmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ