Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Demet Şener'den mayolu poz - Magazin haberleri
        1

        1995 Türkiye Güzeli Demet Şener, yaklaşık 9 aydır aşk yaşadığı sevgilisi Tolga Arman ile birlikte soluğu Bodrum'da almıştı.

        2

        Sevgilisiyle tatili devam eden 45 yaşındaki Şener'den yeni fotoğraflar geldi.

        3

        Denizin ve güneşin keyfini çıkaran iki çocuk annesi Demet Şener, bu kez mor renkli bir mayoyla objektif karşısına geçti.

        4

        Spor tutkunu olan eski manken, fit vücuduyla adından söz ettirdi. Demet Şener'in kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gören paylaşımına; Hatice, Tuğba Özerk ve Ece Gürsel gibi ünlü isimler yorum yaptı.

        5

        Televizyon ve müzik dünyasının yıldızları, yaz aylarının gelmesiyle birlikte soluğu tatilde aldı. Ünlü isimler, renkli pozlarını da sosyal medya hesaplarından paylaştı.

        6

        EBRU ŞAHİN

        İki kafta önce Kuzey Makedonya'da basketbolcu Cedi Osman ile nikah masasına oturan oyuncu Ebru Şahin de bikinisiyle objektif karşısına geçti.

        7

        Çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlayan Şahin, paylaşımına "Gökyüzü ve yer arasında..." ifadelerini not düştü.

        8

        NİLPERİ ŞAHİNKAYA

        Nilperi Şahinkaya da tatil sezonunu Bodrum'da açtı. Pembe bikinisiyle poz veren ünlü oyuncu, fotoğrafını Instagram'dan takipçileriyle paylaştı.

        9

        HATİCE ŞENDİL

        Oyuncu Hatice Şendil de yapımcı eşi Burak Sağyaşar ile birlikte tatile çıktı. Denizin ve güneşin keyfini çıkaran Şendil, beyaz mayosuyla verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.

        10

        YASMİN ERBİL

        Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in oyuncu Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, Çeşme'de tatil yapıyor. Yeşil bikinisini kot şort ile kombinleyen 26 yaşındaki Erbil, çekilen fotoğrafını "Ben galiba bu yaz cesmeci oldum." ifadeleriyle yayınladı.

        11

        BURCU BİRİCİK

        Oyuncu Burcu Biricik, eşi Emre Yetkin ile tatil yapmak için Yunanistan'ı tercih etti. Kırmızı renkte mayo giyen Biricik, eşinin objektifine verdiği pozu Instagram'dan paylaştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ