Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Demet Şener'den Tolga Arman açıklaması: : İlk adımı boş verin, sonuca bakın! - Magazin haberleri
        1

        Üç yıldır kesintisiz düzenlenen Türkiye'nin ilk Güzellik ve Bakım Fuarı Lütfi Kırdar Rumeli Salonu'nda kapılarını açtı. Fuara katılan isimlerden Demet Şener, güzellik ve bakım üzerine bir konuşma gerçekleştirdi.

        2

        "ERKEKLER İÇİN DEĞİL, KADINLAR İÇİN"

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Muhabirlerin sorularına yanıt veren Demet Şener, "Türkiye'deki kadınlar genel olarak çok bakımlı. Yunanistan ve Amerika'da da yaşadım. Bizler onlardan çok daha temiz ve bakımlıyız. Biz kadınlar tüm bakımları kadınlar için yapıyoruz, erkekler için değil" diye konuştu.

        3

        "MISS TURKEY KIZLARINI ÇOK BEĞENDİM"

        Miss Turkey'de dereceye giren kızları çok beğendiğini söyleyen Şener, "Bence bu seneki kızlar çok daha güzel. Pırıl pırıl genç kızlar önleri çok açık ama zorlu bir hayat var. Hata yapacaklar, yaptıkça doğru yolu bulacaklar. Onları canı gönülden kutluyorum" sözleriyle kızlara destek verdi.

        4

        "HAYATIMDA HİÇ KEŞKE DEMİYORUM"

        Modellik yaptığı dönemde evlenip çoluk çocuğa karışınca ara vermek durumunda kalan Şener, "Ben hayatımda hiç keşke demiyorum o dönem ara vermem gerekiyordu. Çocuklarımın yanında olmam gerekiyordu. Hala onların her şeylerinde yanındayım ve bunu keyifle yapıyorum" dedi.

        5

        Demet Şener iş insanı Tolga Arman'la geçtiğimiz günlerde yeni bir aşka yelken açmıştı. İş insanı Tolga Arman'ın kızı ile İrem Kutluay'ın aynı sınıfta eğitim gördüğü, çiftin de bu sayede tanıştığı iddia edilmişti.

        6

        "SONUCA BAKALIM"

        İddiaların gerçeği yansıtmadığını söyleyen Şener, "Çocuklarımızla bu ilişkinin hiç alakası yok. Çocuklarımız aynı okulda bile değil. Zaten pandemiden dolayı iki yıldır yapılmıyor. Sadece birbirlerini çevrelerinden tanıyorlarmış. Bunu da biz sonradan öğrendik. Her şey yolunda" dedi.

        Şener, ilk adım kimden geldi? sorusuna, "İlk adımı boş verin, ne fark eder sonuca bakalım" diye yanıt verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ