Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Demet Şener ile İbrahim Kutluay arasında sular durulmuyor - Magazin haberleri
        1

        Eski manken Demet Şener eski eşi İbrahim Kutluay ile yeniden karşı karşıya geldi. İbrahim Kutluay'ın dün akşam mahkemenin verdiği uzaklaştırma kararına rağmen Demet Şener'in evine girdiği iddia edilmişti. İbrahim Kutluay ve Demet Şener'den konuyla ilgili açıklamalar arka arkaya geldi.

        2

        İbrahim Kutluay çıkan iddia ve haberlerin ardından 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu. Eski basketbolcu şu açıklamaları yaptı:

        Şunun bilinmesini istiyorum ki ben bu konularda hiç bir şekilde konuşmadım. Hiç bir şekilde polemiğe girmedim. Sadece ben geçtiğimiz günlerde nafakayı ödemediğime dair haberler çıktı ve bununla ilgili konuştum. Mahkemeye dekontlarımı sundum.

        3

        Üzüldüğüm nokta şu, ben çocuklarıma oldukça düşkün bir babayım eski eşim tarafından bir sürü yalan beyanda bulunulurken bugüne kadar sustum çocuklarımın psikolojisini düşündüğüm için. Çocuklarım benim için hassas bir konu. Sigortalarını iptal ettirdiğim de yalandır sadece bunları söylemek istediğim için bağlandım.

        4

        "HER ÇARŞAMBA OĞLUMLA YEMEK YİYORUZ ONU ALMAK İÇİN DEMET'İN EVİNE GİTTİM"

        Uzaklaştırma kararına rağmen Demet'in evine gittiğim kesinlikle doğru değil. Dün akşam oğlum Ömer telefonla beni aradı, "Baba yemek yiyelim akşam beraber olalım" diye kendisini yoldayken aradım cevap vermedi. Sonra Ömer'i aradım "Annem izin vermiyor" dedi. Ben de döndüm evime gittim. Eğer bir babayla bir çocuğun yemeğe gitmesini ve beraber vakit geçirmesini engellemekse amaç bilemiyorum.

        5

        İlk günden beri kimseyi mağdur etmedim. Çocuklarımın özel sağlık sigortaları doğdukları ilk günden beri tarafımdan karşılanmaktadır. Tıpkı bu yılda olduğu gibi ben kimseyi mağdur etmedim. Öğleden sonra avukatımla da detaylı bir açıklamada bulunacağım. Kimsenin mağduru oynamaya hakkı yok. Ben hayatımı yaşıyorum. Kamuoyunu kandırmasınlar. Çocuklarımı koruyorum ve korumak zorundayım gibi garip garip cümlelerini anlamakta zorluk çekiyorum.

        6

        Baba olarak içim çok rahat. Demet Şener'in gündeme gelmek için bu konuları kullandığını düşünüyorum... Nedenini söyleyeyim; 2 buçuk yıldır süren bir boşanma sürecimiz vardı kendisi sürekli konuştu, ben konuşmadım mahkemenin verdiği paranın iki katından fazlasını ona vermeme rağmen, benim 20 yıl önce alın terimle kazandğım evde oturmasına rağmen, çocuklarımın nafakasını günü gününe ödediğim için öyle düşünüyorum. Ben nafakayı sadece 3 gün geciktirdim.

        7

        Eski eşi İbrahim Kutluay'ın ardından programa bağlanan Demet Şener ateş püskürdü.

        İşte Şener'in olay sözleri:

        Evet İbrahim uzaklaştırma kararını ihlal etti. Anlaşmamızda protokolde her ayın 1'inde nafaka yatacak diye yazıyor ayın 15'inde değil ben icra kararını başlattıktan saatler sonra yatırıldı nafaka. Ben hayatımda böyle bir arszlık, yüzsüzlük görmedim. İrem'in kan tahlilini ödediğim belge bendedir.

        8

        "ISLIK ÇALA ÇALA GÖMLEĞİNİ SALONUN ORTASINDA DEĞİŞTİRDİ"

        Burada bana yapılan haksızlık... Aldatma şekli, öğrenmem... İnsanın hakkını araması mı suç? Bu ne terbiyesizlik ya kardeşim sen nafakanı ödeyeceksin. Ben arkandan koşmayacağım. Alın terin al senin olsun. Evimin içine çocuklarını alma bahanesiyle gelip ıslık çala çala gömleğini salonun ortasında değiştirdi. Bu ne terbiyesizlik ya psikolojik şiddet değil mi bu?

        9

        İcraya verdim diye bana telefonda hakaret etti. Çocuklarının annesine sen nasıl konuşuyorsun? Ortada ne fotoğraflar dolaşıyor onlara bir şey demiyorsun. Keşke senden daha önce kurtulsaydım. Sükna hakkı yapılacak dedi neden yapmıyorsun? Al evin senin olsun. Kim bununla meşhur olup gündeme gelmek ister? Uzaklaştırma kararın varsa gelmeyeceksin evimin önüne bu kadar. Şoförün var o alsın... Neden farklı arabalarla evimin etrafına gelip tur atıyor? Kamera görüntüleri var, evimin önünde 50 kez tur atıyor. Uzaklaştırma kararına rağmen dün gece evimin kapısına geldi.

        10

        Elimde koskocaman mahkemenin kabul ettiği protokol var adam onu kabul etmiyor... Bu ne terbiyesizlik ya? Sigortasının iptal edildiğini kızımın ben hastanede öğreniyorum. Elimde var faturası. Çocuklar herşeyin farkında. Buna gelene kadar o evime gelen şeylerin farkında herkes.

        11

        "EVLİLİĞİMİZDE BENİ 4 YIL BOYUNCA KANDIRDI"

        Sen bana ayar vermeye çalışacağına başkalarına ayar ver. Ben çocuklarımın yanında güçlü güler yüzlü durmaya çalışıyorum. Uzaklaştırma kararı almadan iki üç gün önce gömleğini değiştirdi. Yaklaşık bir buçuk saat oralarda dolandı hepsi var, hepsi kayıtlı. Gerçekten sinirden güleceğim. Tabiki benim hayatımda biri olabilir. Kendisi biliyorsunuz beni 4 yıl kandırdı evliliğim boyunca yani kim kime neyi yapıyor?

        12

        Çocukların velayeti kolay kolay alınmaz karşı tarafa sevgilisine sorsun bilir o. İki çocuğunun annesine ne olursa olsun bunları söyleyemezsin, söyletmem yani. Yanındaki kadın ve ailesinden biraz feyz alsın. Gazetede fotoğraflarını gördüğümde hiç bir şey hissetmedim. Ben bunu bekliyordum. Nispet gibi bir şey heralde.

        13

        Beni hiç ilgilendirmiyor İbrahim'in hayatı içimde zerre kadar sevgi, saygı hiç bir şey kalmadı. Adam gibi 'başkasını seviyorum bu evlilik bitsin' deseydi. Artık evlenseler de umrumda değil banane. Ama sen bir halt yiyorsan bunu da adabınla yapacaksın.

        14

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ