Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Demi Lovato'dan sevgilisi Max Ehrich'e romantik paylaşım - Magazin haberleri
        1

        Kariyeri boyunca uyuşturucu bağımlılığı ile mücadele eden, 2018 yılında yüksek dozda uyuşturucu kullanması nedeniyle hastaneye kaldıran şarkıcı Demi Lovato, zor zamanları geride bıraktı.

        2

        Lovato, bir süredir aşk yaşadığı oyuncu sevgilisi Max Ehrich ile adeta hayatında yeni bir sayfa açtı.

        3

        Sosyal medya hesabından Ehrich ile romantik pozlarını yayınlayan şarkıcı, önceki gün sevgilisinin 29'uncu yaşını kutladı.

        4

        "SENİNLE ÇOK EĞLENİYORUM"

        Oyuncu ile yer aldığı kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Demi Lovato, şu notu düştü:

        Bebeğim, seninle çok eğleniyorum ve şu anda söylemek istediğim çok şey var ama burada olmak ve bu doğum gününü seninle geçirmek istiyorum. Bu yüzden hızlı olacağım. Seninle olmak, hayatı çok eğlenceli hale getiriyor.

        5

        "HOLİGAN GİBİ DAVRANIYORUZ"

        Kelimenin tam anlamıyla holigan gibi davranıyoruz ve başkaları yanımızdaysa ve kendimizi utandırıyorsak umursamıyoruz. Günlerimi seninle, çıplak yüzlü ve mayolu geçiriyorum. Koşulsuz sevildiğimi ve kabullendiğimi hissediyorum, daha önce hiç hissetmediğim bir şekilde... Sen anlatılmazsın, güzelsin be adam...

        6

        "HAYATIMDAKİ KÜÇÜK BİR POZİTİF IŞINISIN"

        İçeride ve dışarıda çene düşürücü bir şekilde muhteşemsin. Aynı zamanda hayatımdaki küçük bir pozitif ışınısın. Birlikte daha fazla doğum günü anıları yapmak için sabırsızlanıyorum. Seni seviyorum.

        7

        Öte yandan kısa bir süre oyunculuk da yapan Demi Lovato, çocuk oyuncu olarak ilk kez 'Barney ve Arkadaşları'nda rol almştı. 2008'de 'Rock Kampı' adlı televizyon filminin başrolünde yer alarak ünlenmişti.

        8

        Bir dönem şarkıcı Joe Jonas ile de aşk yaşayan Lovato, Jonas'tan ayrıldıktan sonra beslenme problemleri ve bazı psikoloik sorunlardan dolayı rehabilitasyona alınmıştı.

        9

        28 Ocak 2011 tarihinde de tedaviden çıkarak Temmuz 2010'da başladığı üçüncü albüm çalışmalarına kaldığı yerden devam etti ve 12 Temmuz 2011 tarihinde kişisel sorunlarını anlatan bir single yayınlamıştı: Skyscraper. Demi, bu şarkıyla Teen Choice Ödülleri'de 'En İyi Yaz Şarkısı' ödülünü almıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ