Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Az önce deprem mi oldu 24 Kasım? Nerede deprem oldu, kaç şiddetinde? AFAD Kandilli son depremler listesi! Deprem sorgulama ekranı
        1

        Aktif fay hatları üzerinde yer alan yurdumuzda depremler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak 23 Kasım sabahı Düzce'de meydana gelen ve birçok ilimizde de hissedilen depremin ardından gelen son bilgileri ve son depremleri bir araya getirdik!

        2

        180 ARTÇI DEPREM MEYDANA GELDİ!

        Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Düzce Gölyaka'daki 5,9 büyüklüğündeki depremden sonra 180 artçı sarsıntının meydana geldiğini bildirdi.

        3

        AFAD'dan yapılan açıklamaya göre deprem nedeniyle Düzce'de 37, İstanbul'da 2, Bolu'da 14, Zonguldak'ta 10, Sakarya'da 26 ve Bursa'da 4 kişi olmak üzere toplam 93 kişi yaralandı, yaralılardan 16'sının tedavisi hastanelerde sürüyor.

        4

        AKDENİZ 4.1 İLE SALLANDI (24 KASIM 2022)

        Kandilli Rasathanesi ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı bugün yaşanan sarsıntılara ilişkin bilgileri paylaştılar. İki kurumun aktardığı verilere göre bugün şiddeti 3'ü aşan ilk deprem Akdeniz'de meydana geldi. Saat 03.33'te yaşanan depremin şiddeti 4.1 olarak ölçüldü. Düzce'de ise saat 04.02'de 3.1 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.

        Ankara, İzmir, Muğla ve Sakarya ise hafif çaplı sarsıntıların oluştuğu bölgeler oldular.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ