Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerine devam eden Konukevi Kız Yurdu öğrencilerine yönelik yarıyıl tatilinde Kocaeli'ne gezi düzenlendi.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, öğrencilerin derslerde moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla sosyal etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

        Konukevi Kız Yurdunda eğitim gören 79 öğrenci, 12 eğitmen ve rehber eşliğinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı "Diriliş-Hüma Hatun 3" kampına katıldı.

        Öğrenciler 4 gün süren gezide sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle eğlenceli vakit geçirme imkanı buldu.

        Büyükşehir Belediyesi, üniversite sınavına yoğun bir tempoyla hazırlanan öğrencilerin streslerini azaltmak, motivasyonlarını yükseltmek ve başarılarına katkı sağlamak amacıyla farklı etkinlikler düzenlemeye devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler