Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem DJ Gezgin olayında son dakika ihbar: ÇUVALI ATTILAR! DJ Gezgin yani Mehmet Karahan'ı nehre mi attılar?
        1

        2017 yılında şüpheli bir şekilde kaybolan DJ Gezgin olarak tanınan Mehmet Karahan'ın kaybıyla ilgili yıllar sonra kardeşi Fatma Karahan, kardeşinin bir zamanlar kocası olarak tanıttığı Cemal Durmaz tarafından öldürüldüğünü, 2 hafta kardeşinin cansız bedeniyle aynı evde kaldığını, bu süreçte kokmasın diye kardeşini "çiçek gibi suladığını" sonra da Cemal Durmaz tarafından kardeşinin cesedinin bilmediği bir yere görütülüp gömüldüğünü söyledi.

        2

        DJ GEZGİN NEHRE Mİ ATILDI?

        Fatma Karahan geçtiğimiz haftalarda "Cemal ve arkadaşı beni hayvanat bahçesi ve göl olan bir yere götürdü. Kardeşimi hayvanat bahçesine gömmüş veya o göle atmış olabilirler." iddiasında bulundu. Cemal Durmaz'ın arkadaşı Onur Gültepe ise söz konusu yerin Gediz Irmağı Deltası olduğunu söyledi. Fatma Karahan ise Gedeiz Irmağı Deltası'nın kendisinin görütürldüğü yer olmadığını söyledi. Ancak Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibine bağlanan bir gördü tanığı ise 2017 Şubat Ayı'nda Gediz Irmağı Deltası'na şüpheli birinin aracından içerisinde ceset olduğu izlenimi veren bir çuvalı attığını söyledi. Görgü tanığının ifadesi sonrası DJ Gezgin'in cesedinin Gediz Irmağı'na atılma ihtimali de değerlendirilmeye başlandı.

        3

        YEĞENİNİN PATRONUNDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA: DAYIM GELMEYECEK!

        Dayısı DJ Gezgin'in darp edildiği hallerine ait görüntüleri gören, Fatma Karahan'ın oğlu Alim'in patronu Bahattin Bey'den önemli bir açıklama geldi. Bahattin Bey, Alim'in dayısı için 2017 yılının Şubat ayında "Dayım bir daha gelmeyecek!" dediğini söyledi. Bu söylem ise Alim'in cinayetten haberi olduğu izlenimini hatta dayısının nereye gömülü olduğunu bildiği izlenimini oluşturdu. Alim ise Hakkındaki, cinayetle ilgili detayları biliyordu!" iddialarını reddetti.

        4

        DJ GEZGİN KİMDİR, DJ GEZGİN OLAYI NEDİR?

        ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yeni sezon DJ Gezgin cinayetiyle başladı. DJ Gezgin lakaplı Radyocu Mehmet Karahan'dan 2017 yılından beri haber alınamıyor.

        5

        Müge Anlı'nın kapısını abla Fatma Karadağ çalmıştı. Karadağ, eski sevgilisi Cemal Durmaz'ı suçladı. İşkenceyle ilgili çelişkili ifadeler yeğen Alim Karadağ'ı cinayetin kilit ismi haline getirdi. Cinayetin kokmaması için buz kalıpları kullanıldığı iddiası da tüyler ürpertti.

        Fatma Hanım, 6 Şubat'ta sevgilisi Cemal Bey'in kardeşini dövdüğünü, aralarında ne olduğunu bilmediğini, mutfağın kapısını kapatıp öyle konuştuklarını, sevgilisinin başında korumalar olduğu için kardeşinin şikayetçi olamadığını iddia etti. Fatma Hanım, sevgilisinin kardeşine çok kötü vurduğunu, kardeşinin komaya girdiğini ve sonra da komadan çıkamadığını, sonra öldüğünü, polise falan da haber veremediğini zira evden çıkamadığını, sevgilisinden korktuğunu söyledi. Radyocu Mehmet Karahan ile ilgili iddialar...

        6

        Kızı konuştu. Rukiye Hanım, dayısı fenalık geçirdiğinde annesinin "Teni sıcaktı, su verdim ağzına su geri çıktı" dediğini, annesinin bir kadına halıya sarıp götürdüler dediğini, annesi işin içinde olmasa dayısının öldürüldüğünü nereden bileceğini sordu. Hanımefendi, hastanede Fatma Hanımlarla tanıştığını, kendi odalarında bir süre kaldıklarını sonra özel bir odaya gittiklerini, Fatma Hanım'ın annesinin "Benim oğlum kayboldu" deyip ağladığını, Cemal Bey'in sürekli aradığını odada kim varsa konuşmak istediğini, Fatma Hanım'ın da odada kim varsa onlara telefonu uzattığını dile getirdi. Hanımefendi, Fatma Hanım'ın sürekli kendisini acındırdığını, kendisini de kandırdıklarını, tuzağa düşürdüklerini, kendisinin o dönem kayıpları olduğundan aklının başında olmadığını, onların da kendisini olayın içine çekmeye çalıştığını belirtti.

        Müge Anlı, Mehmet Karahan evdeyken Fatma Karadağ'ın e-nabız kayıtlarında hastanede olduğunu açıkladı. Fatma Karadağ, kardeşinin ölüm gününde hastanede olmadığını söyledi.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ