Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Doğduğun Ev Kaderindir 11. son bölüm: Zeynep'ten aşk itirafı! Doğduğun Ev Kaderindir 12. yeni bölüm fragmanı

        Doğduğun Ev Kaderindir 12. yeni bölüm fragmanı, dizinin bu akşam ekranlara gelen bölümünün ardından merak ediliyor. Doğduğun Ev Kaderindir'de Mehdi ile Zeynep çok büyük bir uçurumun kenarında ve her şeye rağmen birlikte kalmaya çalışıyorlar. Doğduğun Ev Kaderindir 11. son bölüm özeti ve 12. yeni bölüm fragmanına dair detaylar haberimizde.

        DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin 12. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz ayrıntılar haberlerimizdeyer alacak.

        DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 11. SON BÖLÜM ÖZETİ

        REKLAM

        DOĞDUĞUN EV KADERİNDİRKONUSU

        “Doğduğun ev kaderinmiş. Kimi sevip kiminle evleneceğine bile doğduğun ev karar veriyormuş” Yakında TV8’de yayınlanmaya başlayacak olan Doğduğun Ev Kaderindir, her insanın en büyük ve en derin sorusuyla başlıyor: insan kaderini değiştirebilir mi? Gerçek bir hayat hikayesi! Doğduğun Ev Kaderindir, “kimi sevip kiminle evleneceğine bile doğduğun ev karar veriyormuş. Önce anneler alıyormuş kalemi eline, başlıyormuş yazmaya” ile kaderin sırrını aralayan ve gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan senaryosuyla aşkın, hayatın ve aile yaşamının gözle görünmeyen odalarına yolculuk ediyor.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ