Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Dolunay Soysert'in acı günü: Oğluma veda - Magazin haberleri
        1

        Sosyal medya hesabını aktif kullanan oyuncu Dolunay Soysert, yaptığı son paylaşım ile acı bir haber verdi.

        2

        Soysert, uzun yıllardır kendisine arkadaşlık eden kedisi Haşmet'in öldüğünü duyurdu.

        3

        "BUGÜN O GÜNMÜŞ"

        Oyuncu, duyduğu üzüntüyü Instagram'dan dile getirerek, kedisine şu sözlerle veda etti:

        Oğluma veda... Bir gün ardından yazacak olduğumu bilme gerçeği, hep aklıma geldikçe kovaladığım bir kabustu benim için. Bugün o günmüş paşam.... Bilirsin vedalarda çok sulu gözlüyümdür ben.

        4

        17 senelik sırdaşlığımızda çok şahit olmuşluğun vardır. Sense tesellide hep çok iyiydin. Gözyaşı yalama tedavisi ile iyileşmemişliğim yoktur. Duyardın, hissederdin bana dair her şeyi o küçücük halinle... Tuhaftır arkamı sağlam hissettirirdin bana.

        5

        "HERKESİN BİR ANISI VAR SENİNLE"

        Ne çok insan geçirdin ömründen, şimdi gidişini duyanlar aradıkça farkediyorum da herkesin bir anısı var seninle. Ne çok çocuk büyüttük evimizde. İlk kedi tecrübelerini seninle yaşadı hepsi. Sonra ne çok korkan arkadaşım vardı da seni kucaklayarak yendiler korkularını. Yaver’i Müzi’yi ben de bile olmayan bir sabırla büyüttün.

        6

        Bunca ev değiştirdik, her yeni taşındığımız yeri sen evimiz yaptın. Artık sabahları uyanmak için alarm kurmak zorundayım. Uyandıranım yok, eve gelince karşılayanım, ayaklarım üşüyünce üstüne yatıp ısıtanım, dertlendikçe patisiyle avutanım, Müzi azdıkça arkasını toplayanım, kitaba, telefona çok daldım mı kafasıyla itip uyaranım yok.