Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Amerika Dünyaca ünlü şarkıcı Nicki Minaj'ın ağabeyine 25 yıl hüküm!

        Jelani Maraj'ın yargılanmasına ilişkinduruşmaların ikinci günündekarara varıldı.Maraj'ın 25 yıl hüküm giymesine karar verildi.

        Independent'in haberine göre, Maraj, Nassau Bölgesi mahkeme salonunda okunan karara tepki göstermedi. Avukatı ise temyizegideceğini,tecavüz iddialarının, kızın annesi tarafından Nicki Minaj'dan25 milyon dolaralmak için uydurulduğunusöyledi. İddia, savcı tarafından saçma bulundu.

        David Schwartz "Temyiz edebileceğimiz 50 konu var. Sahip olduğumuz, izin verilmeyen delil miktarı inanılmaz. Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim. Şok oldum." dedi.

        İDDİALARI YALANLADILAR AMA DNA ÖRNEKLERİ UYUŞTU

        REKLAM

        Şu anda 14 yaşında olan kız, cinsel saldırıların çoğunlukla Maraj'ın kızla evde yalnız olduğu zaman haftada dört kez ve bazen günde iki kez meydana geldiğini iddia etti.

        Savcılar, kızın pijamasındanalınan DNA örneklerinin Maraj ile uyuştuğunu söyledi. Kızın erkek kardeşi de duruşmada bir saldırıya şahit olduğunu belirtti.

        Bölge Savcısı Madeline Singas, "Bugünkü kararın iyileşme sürecinde ailenin yararına olacağını ve hayatının bu korkunç bölümünü kapatacağını umuyoruz" dedi.

        Kızın annesi, kendisine yönelik yapılan suçlamaları reddetti. İfadesine başvurulan, anneyi temsil eden avukatı James R. Ray III, kadının potansiyel tutukluluğu sürerkenJelani Maraj'dan 25 milyon dolar talep ettiğini, ancak kendisinin talebin farkında olmadığını söyledi. Avukat, "Hiçbir zaman ne yaptığımızla ilgilenmedi" diye ifade verdi. Kadın avukatını kovdu.

        Ne Maraj ne de kızkardeşi duruşmada ifade vermedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ