Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ebru Yaşar'dan Demet Akalın'a: Köyün delisi o - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre, radyo kanalından sonra eşiyle birlikte televizyon kanalı açmaya hazırlanan Ebru Yaşar, "Yirmi senedir bu camiada emektar sanatçılardan birisi olarak, işin mutfağında da olduk. Birazcık böyle kıble bu tarafa döndü. Radyoculuk derken şimdi televizyon durumumuz var. Haber ağırlıklı bir kanal olacak. İçinde güncel şeylerin olduğu biraz magazin, biraz eğlence olacak. Benim programım olmayacak, ben ziyarete gideceğim. Eşim de ben de karışmayacağız. İşin başında usta isimler olacak. Tarafsız haber yapmaya çalışacağız diye düşünüyorum" dedi.

        2

        "PROFESYÖNEL BAKIYORUM"

        Yaşar, küs olduğu sanatçıların kanalına çıkıp çıkamayacağı sorulunca, "Profesyonel olarak bakıyorum. Bunu sormanız çok normal. Yıllardır piyasanın içindeyiz. Anlaşamadığımız, elektrik alamadığımız kişiler olabilir ama bu profesyonel bir iş. Kim işinde iyiyse her zaman bizim kanallarımız onlarla irtibat halinde olacaktı" ifadelerini kullandı.

        3

        "DEMET KÖYÜN DELİSİ"

        Öte yandan Demet Akalın ve İrem Derici’nin barışması üzerine şarkıcı Hatice’nin “Alıştık bu durumlara, çıkar ilişkilerine. Doyduk bu sahteliklere. Ayıdan post böyle, ilişkilerden dost olmaz" sözleri hatırlatılan Yaşar, "Demet’te alıştık zaten. O bir küsüyor, bir barışıyor. O köyün delisi yani. Onu seviyoruz. Onu herkes öyle kabul etti artık. Ama ben şundan yanayım, küsüyorsak edebiyle küsüp birbirimizin arkasından ağır sözler sarf etmeden birbirimizin yüzüne bakabilecek şekilde küsmek gerekir" şeklinde konuştu.