Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Eczaneler cumartesi açık mı? PTT ve döviz büroları cumartesi açık mı? - Merak Edilenler Haberleri

        Haftasonu birçok kurum ve kuruluş tatile giriyor. Bu nedenle cumartesi günü hangi kurumların açık olduğu merak konusu. Özellikle;Eczaneler cumartesi açık mı? PTT ve döviz büroları cumartesi açık mı? soruları haftasonu cevabı en çok aratılan sorular arasında yer alıyor. İşte detaylar...

        ECZANALER CUMARTESİ AÇIK MI?

        Eczaneler haftaiçi ve cumartesi günleri hizmet veririler. Cumartesi günü eczaneler saat 09.00 ve saat 19.00 arasında açıktır. Pazar nöbetçi eczaneler hariç tüm eczaneler kapalıdır.

        PTT CUMARTESİ AÇIK MI?

        PTT şubeleri (merkez şube harici) haftasonu kapalıdır. Yani PTT şubeleri cumartesi günü kapalıdır. Ancak, belirli bölgelerdeki bazı PTT şubeleri cumartesi günü saat 13.30'a kadar hizmet verirler. Saat 13.30'da sonra ve pazar günleri bu PTT şubeleri de kapalıdır.

        DÖVİZ BÜROLARI CUMARTESİ AÇIK MI?

        Döviz bürolarının haftasonu kapalı veya açık olmasıyal ilgili kesin bir hüküm yoktur. Bazı döviz büroları cumartesi ve pazar günleri kapalıdır ancak alışverişin yoğun olduğu merkezlerdeki döviz büroları cumartesi ve pazar günleri de açıktır. Ama başta da belirttiğimiz gibi döviz bürolarının haftasonu çalışma surumları ile ilgili kesin bir işleyiş söz konusu değildir.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ