Edirne Emniyet Müdürü Ayhan, Rumeli Kültür ve Sanat Akademisi'ni ziyaret etti
Edirne Emniyet Müdürü Muhittin Ayhan, Devecihan Kültür Merkezi Rumeli Kültür ve Sanat Akademisi'ni ziyaret etti.
Edirne Emniyet Müdürü Muhittin Ayhan, Devecihan Kültür Merkezi Rumeli Kültür ve Sanat Akademisi'ni ziyaret etti.
Ayhan, Edirnekari, çini işletmeciliği, mis sabun, sepet örücülüğü, saraciye ve saray mutfağı atölyelerini ziyaret ederek usta öğrencilerden bilgi aldı.
Edirne Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Sayın Meltem Üretmen ise Ayhan'a akademinin çalışmalarını anlattı.
Ayhan, emekli polis memuru Zafer Günal'ın eserler yaptığı hüsnühat atölyesini de ziyaret ederek çalışmaları inceledi.
Edirne Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Soytürk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, akademide kentin kültür ve sanatına ilişkin öncü çalışmalar yapıldığını belirtti.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.