Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Efecan Şenolsun kimdir? Efecan Şenolsun kaç yaşında?

        Efecan Şenolsun kimdir? sorusu oyuncunun yaşamındandetayları merak eden izleyici tarafından araştırılıyor. Efecan Şenolsun pek çok dizi projesinde yer aldıktan sonra, şu anda Çarpışma dizisinin kadrosunda bulunuyor. Peki, Efecan Şenolsun kimdir, kaç yaşında ve nerelidir?

        EFECAN ŞENOLSUN KİMDİR?

        Efecan Şenolsun, 11 Eylül 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Efecan Şenolsun’un kardeşi kendisi gibi oyuncu olan Melisa Şenolsun‘dur.

        İlk olarak ise başrollerini Kerem Bursin ve Hande Doğandemir‘in paylaştığı Güneşi Beklerken dizisinde rol almıştır. Genç oyuncunun sergilediği performansı dikkatleri üzerine çekti. Efecan Şenolsun son olarak Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay‘ın yer aldığı Paramparça aldı dizide Özgür karakteri ile karşımıza çıkmış ve çok beğenilmiştir. 2015 yapımı olan Nadide Hayat adlı filminde Cem karakteri ile yer almıştır.

        REKLAM

        2018’in Kasım ayında yayın hayatına başlayacak olan ”Çarpışma” dizisinde başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve Erkan Can yer alacak ve Efecan Şenolsun dizide Kerem‘in yakın arkadaşı Yakup karakterine hayat verecektir.

        EFECAN ŞENOLSUN'UN DİZİLERİ VE FİLMLERİ

        2018- Çarpışma (Yakup)

        2015- Nadide Hayat (Cem)

        2015- Kocan Kadar Konuş (Murat)

        2015-2014- Paramparça (Baterist Özgür)

        2013- Güneşi Beklerken (Can)

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ