'Deneyim tasarımı ve yönetimi'nin en iyileri XCO'da buluşuyor
Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyan Deneyim Tasarımı&Yönetimi Konferansı XCO, dünyadan ve ülkemizden önemli isim ve markaları bir araya getiriyor
ABONE OLMarketing Türkiye’nin öncülüğünde düzenlenen XCO, “fark yaratan bir deneyim” yaşatma iddiasıyla yola çıkıyor. Zirvede ayrıca; müşteri deneyimini en iyi yöneten ulusal ve uluslararası markalar da ödüllendirilecek.
Dünyada giderek yükselen bir değer olan ‘deneyim’, pazarlama profesyonelleri tarafından araştırılıyor, anlamlandırılıyor. Bütünleşik pazarlamanın lider dergisi Marketing Türkiye de bu yükselen değeri düzenleyeceği zirveyle taçlandırıyor.
Marketing Türkiye tarafından 23 Mayıs Pazartesi günü SALT Galata’da düzenlenecek Deneyim Tasarımı&Yönetimi Konferansı XCO ile “fark yaratan bir deneyim” ortaya koyulacak.
“Özgün Müşteri Deneyimi” ve “Kusursuz Servis Tasarımı” konularında vizyon yaratma hedefiyle yola çıkan ve Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan zirve, iş dünyasını gerçek hayat ile “müşteri deneyim” olgusu etrafında bir araya getirmeyi amaçlıyor.
Zirveyle ilgili konuşan Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen Ocakoğlu, Deneyim bir kavramdan öteye giderek başlı başına yükselen bir pazarlama yaklaşımı oluyor. Her ne kadar tüm kuşaklar için “deneyim” çok önemli olduysa da “yeni nesil Y’ler Z’ler deneyimlemeyi” öncekilere göre daha çok önemsiyor. Markalar da durumun farkında ve “ürün veya hizmetle iletişim kurmanın” ne denli elzem olduğunu görüyor. Biz de istedik ki Deneyim Tasarımı&Yönetimi Konferansı 30’dan fazla sektörde tüm sorulara cevap versin. Farklı bir konferans deneyimi sunma isteğimizi SALT Galata’yı da bizzat deneyimleyerek hayata geçireceğiz. SALT Galata’nın büyülü sahnesi 38 konuşmacımıza ev sahipliği yaparken deneyim alanındaki sürprizler ve Neolokal’in dünyaca ünlü şefi “tat tasarımcısı” Maksut Aşkar’ın yarattığı lezzet deneyimiyle konferansın kendisi bir deneyim olacak” diye konuştu.