Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam İş dünyası çözüm sürecine destek oldu - İş-Yaşam Haberleri

        Meltem ERSOY-HT GAZETE

        Dün açıklanan ve bahar aylarında silahları bırakmaya yönelik çağrı iş dünyasından da olumlu tepki aldı. Çözüm sürecinin Türkiye için yeni bir yola girmek olduğunu ifade eden patronlar, sürecin bundan sonra da sekteye uğramaması temennisini dile getirdi. İşte iş dünyası temsilcilerinin dünkü açıklamalara yönelik değerlendirmeleri...

        ZORLU HOLDİNG BAŞKANI AHMET ZORLU:

        ‘ÇÖZÜM FIRSATI HEBA OLMASIN’

        “Açık ve net olarak günün en iyi haberi. Komşularımızın, Ortadoğu’nun karışıklığını düşündüğümüzde, onların haline bakınca çözüm sürecinin ne kadar önemli olduğu ortaya çıkıyor. Bunun kıymetinin bilinmesi, heba edilmemesi lazım. Bu tarihi bir olay, Türkiye artık başka bir yola girer. Çözüm süreci başarıyla tamamlansın, yatırım yapmak için hazırız. 30 senedir çözülmeye hasret bir konu. Herkesin konunun önemine istinaden gereken özen gösterip, kimsenin zarar vermeyeceğini umuyorum.”

        ANADOLU HOLDİNG BAŞKANI TUNCAY ÖZİLHAN:

        'TÜRKİYE İÇİN ÖNEMLİ ADIM'

        “Türkiye çözümün gerçekleşmesine odaklanmış durumda. Bu Türkiye tarihi için çok önemli bir adım. Destekliyoruz. Bu önemli adımın teferruatları, yol haritası konusunda bilgilendirme yapılırsa daha iyi olur. Bu süreç daha katılımcı olmalı, daha katılımcı olursa gerçekleşmesi daha da anlamlı olur diye düşünüyorum. Türkiye’nin geleceği ve huzur açısından çok mühim. Çözümün tarafları da belli, sadece siyasetin ve ilgili kurumların tamamıyla yol alınırsa daha faydalı olur.”

        BOYNER HOLDİNG BAŞKANI CEM BOYNER

        ‘EMEĞİ GEÇENLERE ŞÜKRAN’

        Boyner, Twitter’de “Barış ve çözüm için emeği geçen herkese şükran. Türkiye’nin yolu açık olsun” mesajını paylaştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ