Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Tüketici hakları Evlenecekler dikkat! Mobilya'da KDV'siz döneme dönüldü - İş-Yaşam Haberleri

        HABERTURK.COM

        EKONOMİ SERVİSİ

        Mobilyada bahara özel indirimlerle fiyatlar geçen yılın da altına indi. Mobilya markalarının birbiri ardına başlattıkları yüzde 50’ye varan indirimler ve bir yılı aşan taksitlendirme kolaylıkları, fiyatları geçen yılın yüzde 18’lik KDV indirimli dönemine geri çekti.

        Satış sonrası hizmet güvencesi, iki yıldan başlayan garanti süresi ve özgün tasarımları ile mobilya markalarının bahara özel kampanyaları ile yeni evlenenler ve evini yenileyenlere büyük kolaylık sunuluyor. Fiyatların KDV indirimli dönemdeki seviyeye kadar çekildiği, bir yılı aşan sürelerde taksit kolaylıklarının tanındığı ve promosyonların en yoğun olduğu Mayıs ayında, çeşitli markaların sunduğu fırsatları sizler için araştırdık…

        İstikbal’den yüzde 20’ye varan "Değiştir" indirimi

        İstikbal’in 30 Haziran’a kadar sürdürmeyi planladığı Değiştir kampanyası ile eski mobilyalar evlerden alınarak yepyeni İstikballer yüzde 20’ye varan indirimlerle teslim ediliyor. Ayrıca Axess kart kullanıcılarına 4 ay ötelemeli, peşin fiyatına 12 taksit uygulanıyor. Mayıs ayında Anneler Günü’ne özel koleksiyonunu lanse eden İstikbal, tüm mağazalarında tüketicilerin evlerinin ölçü ve tasarımına göre İnternet ortamında mobilyalarını yerleştirme olanağı da sağlıyor.

        Bellona’dan KDV oranında indirim fırsatı

        Baharda evini yenileyen ve yeni evlenenlere Çeyiz Paketi uygulamasıyla fırsat kapılarını açan Bellona, “Seçmesi Sizden, KDV’si Bellona’dan” sloganı ile kimi ürünlerinde KDV oranında indirime gitti. Ayrıca Axess kart kullanıcılarına 4 ay ekstre erteleme ve peşin fiyatına vade farksız 12 taksit imkanı sunuyor. Anneler Günü’ne özel olarak yorgan ve nevresim gibi ev tekstili ürünlerinde özel fiyatlar uygulayan Bellona, ev modası anlayışı paralelinde konsept olarak hazırlanan yemek odası, yatak odası ve oturma gruplarında KDV oranında indirimlerle alışverişi kolay hale getiriyor.

        Yataş’ta indirimler yüzde 50’ye varıyor

        Bahara özel olarak Yataş ve Enza Mobilya olarak yürütülen iki farklı kampanya ile tüketicinin alım gücü artırılıyor. Yataş’ta Bahar Fırsatları, yataklarda yüzde 35, Visco yastıklarda yüzde 20, ev tekstilinde ikinci ürünlerde geçerli olmak üzere yüzde 50’ye varan indirimleri kapsıyor. Ayrıca baza+yatak+başlık+yorgan+yastık ürünlerinden oluşan uyku paketlerinin tek kişilikleri 499 TL’ye, çift kişilikleri 599 TL’ye kadar inmiş durumda.

        Enza KDV’yi kaldırdı

        Enza Mobilya, “Mutluluk evin içindeyken KDV dışında kalsın” temasıyla modüler ürünlerde yüzde 18 KDV indirimini Mayıs sonuna kadar sürdürecek. Öte yandan hem Yataş, hem de Enza’da Bonus’a özel kampanya fiyatına vade farksız 1 ay ertelemeli 12 taksit, diğer kartlarda ise 6 taksit imkanı sunuluyor. Peşin alımlarda, kampanya fiyatlarının üstüne yüzde 8’lik indirim daha sözkonusu… Anneler Günü’ne özel olarak yatak, yatak örtüsü ve nevresim takımları da yüzde 10 indirimli olacak.

        Çilek’ten % 30 indirim ve 5 ay ödeme erteleme fırsatı

        Çilek Mobilya, Mayıs ayı boyunca tüm Çilek mağazalarından alışveriş yapacak tüketicilerine, ödemeyi Eylül ayında yapma avantajı sağlıyor. Üstelik her 250 TL tutarındaki alışveriş yapanı Çilek müşterisini, Paris – Disneyland seyahatine katılma şansı bekliyor… Tüm müşterilerine ücretsiz mimari projelendirme, nakliye ve montaj imkanı sunan Çilek, Mayıs ayına özel olarak araba, bebek karyolaları ve çeşitli fırsat ürünlerinde yüzde 30 indirim uyguluyor.

        Serhat Mobilya’da komple oda takımları 999 TL

        Serhat Mobilya’nın 30 Haziran’a kadar geçerli olacak kampanyasında fırsat ürünlerindeki indirim oranı yüzde 50’ye varıyor. Yatak odası, yemek odası ve oturma grubu takımlarını 999 TL’den satışa sunan Serhat Mobilya, son üç yıldır fiyatlarına hiç zam yapmadı. Son bahar kampanyasıyla yeni evlenenlere ve evini yenileyenlere destek olmayı hedefleyen Serhat Mobilya, Axess, World ve Bonus kullanıcılarına artı üç taksit imkanı tanıyor. Konsept mağazalarında müşterilerine tasarım desteği de sunan Serhat Mobilya’da yaylı yataklar 99 TL’den, sandıklı bazalar 199 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

        Laressa da bahar kapmayası başlattı

        Bahar dönemine özel fiyat ve ödeme koşulları avantajları sunan markalardan biri de Laressa oldu. Bahar döneminde geçerli kampanya ile yorgan ve nevresimlerde avantajlı fiyatlar uygulanıyor. Vade farksız 10 aya varan taksit imkanları sağlayan Laressa, peşin alımlarda ise yüzde 5’lik özel nakit indirimi olanağı tanıyor. Anneler Günü’ne özel olarak Laressa’nın viscotech medikal boyun destek yastıklarında kampanyalar sürecek.

        Alfemo’da fiyatlar 2008’in % 20 altında

        Alfemo’nun Haziran sonuna kadar sürecek bahar fırsatları arasında yüzde 30’a varan indirimler, iki ay ertelemeli 12 taksit seçenekleri ve Cornella, Linea ve Vento koleksiyonlarındaki paket indirimleri sıralanıyor. Son iki yıldır daha önceki fiyatlara oranla yüzde 20’ye yakın indirimlerin söz konusu olduğu Alfemo’da, mağazalarda görevli mimarlar tarafından dekorasyon önerileri sunuluyor. Duvar kağıdı uygulamalarından aksesuarlandırmaya kadar geniş bir yelpazede sunulan dekoratif fikirler, tüketicilerin evlerinde uygulamaya da dönüşebiliyor.

        Mondi, fiyatları sabitledi

        Birçok üründe geçen yılın fiyatlarıyla satış imkanı sağlamakta olan Mondi, 4 ay ötelemeli peşin fiyatına 12 taksit imkanı sunuyor.

        Teleset’ten fiyat indirimi

        Teleset son kampanyası ile Avivo Yemek Odası ve Solere Yatak Odası’nın fiyatlarını 1900 TL’ye çekti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ