Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji 44 liraya limitsiz fiber internet - Teknoloji Haberleri

        Turkcell Superonline'dan yapılan yazılı açıklamada, 31 Aralık'a kadar devam edecek ''Fiber internetle keyfini katla'' kampanyası kapsamında, Turkcell Superonline müşterisi olmak isteyenlerin seçtikleri paketten 24 ay sabit fiyat garantisi ile ve ayda 44 liradan başlayan fiyatlarla fiber internet hizmeti alabilecekleri bildirildi.

        Turkcell Superonline Pazarlama ve İletişim Müdürü Birim Esener Karakaş, yeni kampanya ile ilgili olarak, ''Türkiye'de standartları yeniden tanımlayarak internete giriş hızını 20 Mbps'e yükselten Turkcell Superonline, sabit fiyat garantili sınırsız erişim olanağı sunan kampanya ile bir ilke daha imza atıyor. Bilgiye ve eğlenceye herkesin çok uygun fiyatlarla erişebilmesi için başlattığımız kampanyamızda, yüksek hızı uygun fiyatla sunarak müşterilerimize modem ve kurulumu da hediye ediyoruz'' dedi.

        Kampanya kapsamında abonelerin ihtiyaçlarına uygun hazırlanan 20 Mbps;lik ''fiberkolik, fibergezer ve fibersever'' paketleri yer alıyor. Müşterilerin kendi ihtiyaçlarına göre farklı hız alanı seçenekleri ile sunulan kampanyada, fibersever paketi 24 ay süresince ayda 44 lira, fibergezer paketi 49 lira, fiberkolik paketi ise 59 lira olarak ücretlendiriliyor. 50 Mbmps'lik fibermaster 50 paketi aylık 74 lira, 100 mbps'lik fibermaster 100 paketi ise 99 lira olarak ücretlendiriliyor.

        Turkcell Superonline'ın 20 Mbps;lik 8 GB kotalı paketi aylık 29 lira, 4 GB kotalı paketi ise 24 lira olarak ücretlendiriliyor. Fiber internet hizmeti şu anda İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa, Adana, Antalya, Gaziantep, Mersin ve Samsun'da sunuluyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ