Harput Musikisi ve Elazığ Kent Müzesi için ilk adım
Elazığ'da "Harput Musikisi ve Kent Müzesi" için ilk adım atıldı.
Elazığ’da "Harput Musikisi ve Kent Müzesi" için ilk adım atıldı.
Vali Çetin Oktay Kaldırım başkanlığında şehirde yapılması planlanan "Harput Musikisi ve Elazığ Kent Müzesi" için toplantı yapıldı. Kent Müzeleri Tasarım ve Uygulamacısı Nadir Mutluer ve ilgili kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda ön görüşmeler yapıldı.Görüşme sonrasında tarihi Harput Mahallesi'nde ve eski valilik binasında katılanlarla birlikte Vali Kaldırım incelemelerde bulundu.
Karşılıklı görüş alış verişinin yapıldığı toplantıda, Musiki ve Kent müzesi için kısa sürede adımların atılmasının planlandığı öğrenildi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.