Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Elon Musk Twitter'ı satın aldı ve eski sevgilisi Amber Heard'ün hesabı silindi - Dünyadan Haberler
        1

        Elon Musk ve Twitter'ın eski patronları arasında nisan ayından beri devam eden çekişmeli satış anlaşması, geçen hafta sonuçlanmıştı. Tarafların mahkemelik olmasıyla olaylar başka bir boyuta taşınmış ve birçok kişi Musk'ın platformu satın almayacağını düşünmeye başlamıştı.

        2

        Musk ise mahkemeden önce davranmış ve imzayı atarak Twitter'ın resmen sahibi olmuştu. İş insanı, satın almanın gerçekleşmesinden kısa bir süre sonra da 'Mavi tik' yani onaylanmış/doğrulanmış hesaplardan 8 dolar ücret alınacağını duyurmuş ve yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemişti.

        3

        AMBER'İN HESABI ASKIYA ALINDI

        Bir süredir dünya gündemini meşgul eden bu olayların ardından Elon Musk'ın eski sevgilisi aktris Amber Heard'ün hesabı, Twitter platformunun satın almasından birkaç gün sonra silindi. Aktrisin '@realAmberHeard' kullanıcı adlı hesabı askıya alındığı ortaya çıktı.

        4

        Bazı sosyal medya kullanıcıları, eski eşi Johnny Depp'e karşı davasında yaşananların ardından bitmeyen tepkilere ara vermek isteyebileceğinden şüphelenirken, diğerleri bunun Musk ile bir ilgisi olup olmadığını sorguladı.

        5

        NE OLMUŞTU?

        2017 yılında Musk, aktör Johnny Depp’in eski eşi, oyuncu Amber Heard ile ilişki yaşamaya başlamıştı. Heard’den bir yıl sonra ayrılan Musk, “Gerçekten aşıktım ve kalbimi çok acıttı” itirafında bulunmuştu.

        6

        Musk, adının Heard ile Depp'in olaylı davasında geçmesi üzerine yaptığı bir paylaşımda; "Umarım ikisi de hayatlarına devam eder. En iyi dönemlerinde olduklarında ikisi de inanılmaz insanlar" ifadelerine yer vermişti.