Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Elsa Hosk'un evini sergilemesinin sebebi ortaya çıktı - Magazin haberleri
        1

        Bir dönem Victoria's Secret modeli olarak ünlenen Elsa Hosk, geçtiğimiz günlerde New York'ta yaşadığı apartman dairesinin kapılarını sosyal medya üzerinden takipçilerine açtı.

        2

        Yayınladığı videoda birçok takipçisinin evinin içini görmek istediğini belirten Hosk, dairesini bütün detaylarıyla gözler önüne serdi.

        3

        Kısa bir süre sonra 32 yaşındaki modelin bu hareketinin sebebi ortaya çıktı.

        Elsa Hosk'un New York Soho'daki tarihi Cast Iron bölgesindeki evini 3,5 milyon dolara (yaklaşık 27 milyon TL) satışa çıkaracağı öğrenildi.

        4

        Hosk'un kısa bir süre önce satın aldığı evde iki yatak odası, iki banyosu, asma katlı stüdyo dairenin bir de şehir manzarasını gözler önüne seren geniş bir terası bulunuyor.

        5

        Öte yandan Elsa Hosk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekmişti.

        6

        Hayatının bir döneminde alkolik olduğunu açıklayan model, zamanla kendini temizlediğini açıklamıştı.

        7

        Elsa Hosk, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

        10 yıl önce kendimi kaybettiğim bir dönemde New York'a taşınmaya karar verdim. Herhangi bir iş rezervasyonu değildi. New York ezici oldu ve daha da kayboldum. Tüm problemlerin bende başladığını anlamak zaman aldı.

        8

        Anladığımda temizlendim, ayıldım ve alkolik olduğumu, dışarıda ayık yaşayan bütün bir dünya olduğunu öğrendim. Harika insanlarla ve arkadaşlarla tanıştım. Yavaş yavaş kendimi tekrar buldum. Bundan sonra olacakları hiç hayal edemezdim.

        9

        Kelimelerin ötesinde minnettarım. Bu yeni yıl boyunca hepinize sevgi, sağlık ve mutluluklar diliyorum. Eğer herhangi bir nedenle mücadele ediyor ve kayboluyorsanız, sorun değil. Umarım devam etme ve mutluluk bulma gücünü bulursun.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ