Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Emre Belözoğlu, Okan Buruk ve Galatasaray'a teşekkür etti! - Galatasaray Haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray, deplasmanda Medipol Başakşehir'i 7-0 mağlup etti. Ligin ilk 13 haftasında 8 gol yiyen Başakşehir 90 dakikada 7 gol yerken mücadelenin ardından konuşan Emre Belözoğlu oyuncularına sert mesajlar verdi.

        Yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan Emre Belözoğlu "Zor bir maç falan olmadı, çok kolay bir maç oldu. Oyuncularımızın seviyesini gösterdikleri için Okan hocaya, Galatasaray'a teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

        Maçı değerlendiren Belözoğlu "Baskıya yanıt veremedik. Galatasaray, oyuncularımızın seviyesini bize gösterdi. Hepimizin haddini bilmesi gerektiğini bize gösterdiler. Sorumluluk benim. Hem oyuncularımızın hem benim net seviyemizi gördük. Bu maç için denecek başka bir şey yok" diyerek sözlerini noktaladı.

        "ACI VERİCİ BİR GECE OLDU"

        Basın toplantısında konuşan Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, "Bizim için gerçekten çok acı verici, kötü bir gece. Takımım adına, kendi adıma çok üzgünüm. Bizim için çok acı bir ders oldu. Bu arkadaşlar sezon başında gelebileceğimiz seviyeyi de gösterdi ama oyuna bağlı kalmayıp, hepimize seviyemizi gösterdiği maç oldu. Galatasaray’ı ve Okan hocayı tebrik ediyorum" diye konuştu.

        Bu sezonki 25. maçlarını oynadıklarını belirten Belözoğlu, "25. maçımızı oynadık. Bugün çok ekstra, çok değişik bir maç oldu. Bizim dışımızda da ülkede bu skoru hayal etmiyordu diye düşünüyorum. Çok ciddi bireysel hatalar var yediğimiz gollerde. Bunun sorumluluğunu da ben alıyorum. Bu oyun bize başarıyı da getirdi. İçinde bazen böyle oyuncu performanslarının dalgalanmasıyla beraber yaşayacağımı sıkıntıları da hissediyordum. Hatay maçı için yediğimi goller başka bir senaryonun golleriydi. Bugün yediğimi goller bence çok acı bir hikayenin gerçeğiydi. Hepimize seviyelerimizi gösteren bir maç oldu. Seviyemiz derken yanlış anlaşılmasın. Neler yapabileceğimizi gösterdik aslında. En ufacık boşlamada böylesine yüksek kaliteli oyuncuları olan takımlara karşı nasıl duruma düşebileceğimizi de yaşamış olduk" şeklinde konuştu.

        *Haberin fotoğrafları: AA

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ