Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Enes Batur: Zor ve riskli bir şey denedik - Magazin haberleri

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, senaryosunu Murat Özsoy ve Büşra Karahan'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Doğa Can Anafarta'nın üstlendiği, ünlü YouTuber Enes Batur'un başrolleri Ömer Başdoğan, Altan Erkekli ve Damla Arslanalp'le paylaştığı "Gerçek Kahraman" sinema filminin görkemli gala gösterimi önceki akşam gerçekleşti.

        Gala gecesine iş,sanat ve dijital dünyanın önde gelen isimleri; Ali Biçim, Sinem Güven, Alper Rende, Aref Ghafouri, Aslı Şen, Baturay Anar, Berk Muhammet, Burak Güngör, Can Yüce, Berk Coşkun, Cengiz Mustafayev, Emrah Şahan, Emre Kaya, Fatih Yasin, Atakan Özyurt, Fırat Parlak, Fırat Sobutay, Mehmet Dindar, Mehmet Yıldırım, Murat Ekin, Meryem Can, Halil&Şeyma Söyletmez ve Yener Çevik katıldı. Gerçek Kahraman’ın oyuncu kadrosu, gala gösterimi öncesinde kırmızı halıda basına poz verdi ve soruları yanıtladı.

        "TÜRKİYE’DE DENENMEMİŞ BİR FİLM"

        İkinci filminde de yine Enes Batur olarak seyirci karşısına çıkan ünlü YouTuber, "Gelen bütün arkadaşlarıma ve oyuncu arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Çok emek verdik. Umarım emeğimizin karşılığını alırız. Türkiye’de denenmemiş, zor ve riskli bir şey denedik. Umarım güzel şeylere de vesile oluruz. İyi tepkiler alırız ve yüzümüzü kara çıkarmayız" sözleriyle heyecanını paylaştı.

        REKLAM

        Seyirciyi yüksek bütçeli bir filmin beklediğini anlatan Batur, "Gerçek Kahraman için 6 milyon civarı bir bütçe harcandı ve ilk filmden kat kat daha iyi bir film yaptık. İlk film, 1 buçuk milyon kişi tarafından izlendi. Umarım Gerçek Kahraman daha fazla izlenir. Çünkü daha iyi bir film yaptık" ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ