Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul'da dehşet! Karısını tornavida ile öldürdü

        Dehşete düşüren olay bugün saat 12.30 sıralarında Fatih'te bulunan bir otelde meydana geldi.

        Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, otel görevlileri 111 numaralı odada kalan kadın müşteriyi kanlar içinde öldürülmüş halde buldu.

        TORNAVİDAYI 41 KEZ SAPLADI

        Cinayet hemen polise bildirildi. Olay yerine giden polis ekipleri, öldürülen kişinin İngiltere uyruklu Ayan Mohamed Dhoba olduğunu tespit etti. Ceset üzerinde yapılan incelemede korkunç detaylar ortaya çıktı. Boğaz ve vücudunun birçok yerinde kesik izi bulunan genç kadının tornavida ile öldürüldüğü belirlendi. Vücudunda 41 ayrı kesik izi bulunan kadının kocası olan ve kayıplara karışan Ahmet Yasin M. aranmaya başlandı.

        REKLAM

        KANLI TİŞÖRTÜYLE YAKALANDI

        Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerinden kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda şüpheli Ahmet Yasin M. kıskıvrak yakalandı. Yakalandığında üzerindeki beyaz tişörtünün kanlı olduğu görüldü. Cinayeti itiraf eden zanlı, tornavidayı odada klozete attığını söyledi.

        TORNAVİDA BULUNDU

        Şüphelinin bahsettiği klozette yapılan aramada suç aleti tornavida bulundu. Polis, tornavida ile şüphelinim üzerindeki kanlı tişörte el koydu. Yapılan incelemede İngiltere uyruklu çiftin 3 gün önce İngiltere’den İstanbul’a geldiği belirlendi. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Türkiye’ye giriş yaptıkları belirlenen çiftin, aynı gün Fatih’teki olayın gerçekleştiği otele yerleştikleri belirlendi.

        NİYE ÖLDÜRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

        Cinayeti itiraf eden zanlı, eşinin kendisine uyuşturucu verdiğini ve daha sonra aralarında tartışma çıktığını iddia etti. Bu tartışmanın ardından eşini eline geçirdiği tornavidayla defalarca saplayarak öldürdüğünü anlattı. Tornavidayı klozette attıktan sonra olay yerinden kaçtığını belirti. Olayla ilgili çok yönlü soruşturmaya devam ediliyor.

        REKLAM
        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ