Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ezgi Mola: Dava süreci devam ediyor - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Murat Boz, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak üçlüsü, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Üç arkadaş, mekanda Ezgi Mola ve sevgilisi Mustafa Aksakallı ile karşılaştı. Bir süre sohbet eden ekip, gazetecilere röportaj verdi.

        2

        Yeni dizisi hakkında konuşan Murat Boz, "Çekimler güzeldi. Hep klişe olarak derler ama 'biz çekerken çok eğlendik' demeyeceğim şimdi ama güzeldi." açıklamasını yaptı.

        Oğuzhan Koç ise Murat Boz'un dizisini merakla beklediğini söylerken son dönemde çok konuşulan Squid Game dizisini de çok beğendiğini dile getirdi.


        3

        Ünlü şarkıcı, "Böyle bir yarışmaya katılır mıydınız?" sorusuna ise "O kadar da düşmedik, bizi erken götürme peşindesiniz herhalde." diyerek kahkaha attı.

        4

        Ezgi Mola ise, Musa Oran tarafından kendisine açılan hakaret davası hakkında, "Olay yargıda, dava süreci devam ediyor. Konuşacak bir şey yok, asıl konuşulması gereken kadın cinayetleri. Kadına şiddete karşıyız, sizin de bu konularda hassas olduğunuzu biliyorum." ifadelerini kullanarak birkaç gün önce öldürülen Şebnem Şirin'i andı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ