Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Fahriye Evcen'den kilo eleştirileri sonrası ilk paylaşım - Instagram Magazin haberleri
        1

        Fahriye Evcen ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Burak Özçivit, geride bıraktığımız nisan ayının ikinci haftasında bebekleri Karan Özçivit'i kucaklarına almışlardı.

        2

        Çift, geçtiğimiz günlerde tatil sezonunu açmıştı. İki günlük Bodrum tatilinden dün gece dönen Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen, İstanbul Yeni Havalimanı'ndan çıkarken görüntülenmişti. İkili, aldıkları kilolar ile dikkat çekmişti. Çiftin kilolarıyla ilgili birçok yorum yapılmıştı. Fahriye Evcen'e ünlülerden destek gecikmemişti.

        3

        Yaşananlar üzerine 2. Sayfa programı #fahriyeçokgüzelsin hashtag'i ile ünlü oyuncuya destek kampanyası başlatmıştı. Evcen, hakarete varan yorumlara sosyal medya hesabından, "Her anne, her kadın çok güzeldir!" sözleriyle yanıt vermişti.

        4

        Fahriye Evcen'den eleştiriler sonrası ilk paylaşım geldi. Oğlu Karan'ı uyuttuğu anları sosyal medya hesabından paylaşan Evcen, "Beni ararsanız bulutların üzerindeyim" notunu düştü. Ünlü oyuncu, yaptığı bu paylaşımla gelen eleştirileri önemsemediğini ortaya koymuş oldu.

        5

        BENGÜ'DEN FAHRİYE EVCEN'E DESTEK

        Geçtiğimiz haftalarda doğum yapan Bengü de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Fahriye Evcen'e destek olmuştu. Ünlü şarkıcı, şu ifadeleri kullanmıştı.

        6

        "KİLOSUNU HİÇ DERT ETTİĞİNİ SANMIYORUM"

        Ben de yeni doğum yaptım. Lohusayım, emziriyorum.... Benim de ellerim, ayaklarım, yüzüm ödemden şiş. İyi besleniyorum, asla kilomu dert etmeden bizim için sağlıklı olan ve süt arttıran ne varsa yiyorum. Yeter ki sütüm bol olsun. Bebeğim sağlıklı olsun, gözüm başka da bir şey görmüyor. Fahriye'nin de gözlerinden mutluluk akıyor. Pırıl pırıl bakıyor gözleri. Dünyanın en büyük aşkını yaşarken kilosunu hiç dert ettiğini sanmıyorum. Her halinle çok çok güzelsin Fahriye. Evladın ve eşinle hep sağlıkla, huzurla çok mutlu olun!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ