Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Farah Zeynep Abdullah ile Efe Çelik ayrıldı - Magazin Haberleri
        1

        "Masumlar Apartmanı", "Kurt Seyit ve Şura", "Öyle Bir Geçer Zaman ki", "Bi Küçük Eylül Meselesi" gibi birçok projede rol alan Farah Zeynep Abdullah, yaklaşık 8 aydır "DJ Artz" lakaplı müzik prodüktörü Efe Çelik ile aşk yaşıyordu.

        2

        AŞK BİTTİ!

        Çiftten kötü haber geldi. Aradığı mutluluğu bulamayan Abdullah, Çelik ile yollarını ayırdı. Ünlü oyuncu, sürpriz ayrılığın ardından Instagram hesabından Efe Çelik'le yer aldığı tüm aşk pozlarını da sildi.

        3

        "İSTEMEYEN EVLENMESİN"

        Farah Zeynep Abdullah, daha önce bir kullanıcının, "Sizce evlilik kaç yaşında olmalı?" sorusuna, "Evlilik bir seçim aslında artık. Olup, olmaması kişiye bağlı... Dolayısıyla bunun bir yaşı var mı, ondan emin değilim. İsteyen evlensin, istemeyen evlenmesin. Evlilik, bir seçim artık bu dünyada." şeklinde yanıt vermişti.

        4

        "EVLİLİĞE YETERİNCE SOĞUĞUM"

        Zeynep Abdullah, geçtiğimiz aylarda da, "Benimle ilgili varsayımlar..." başlığı altında gelen yorumlara karşılık vermişti.

        Bir takipçisi Abdullah'a, "Evliliğe çok soğuksun bence." yorumunu yapmıştı. Farah Zeynep Abdullah, o kişiye, "Çok demeyelim de, yeterince soğuğum diyelim." cevabını vermişti.

        5

        AŞKINI BÖYLE İLAN ETMİŞTİ

        31 yaşındaki Farah Zeynep Abdullah, sevgilisinin elini tuttuğu bu fotoğrafı 1 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşarak, aşkını ilan etmişti. Takipçileri, ünlü oyuncuya, "Mutluluklar" mesajları yağdırmıştı.

        6

        "ÇALDIĞIN O KALBİ YERİNE KOY LÜTFEN"

        Ardından Abdullah, sevgilisiyle birlikte çekilen eski bir pozunu Instagram'dan yayınlayarak, kural bozmuştu. Abdullah, gönderisine, Aleyna Tilki'nin "O Sen Olsan Bari" şarkısının "Çaldığın o kalbi yerine koy lütfen!" sözlerini not düşmüştü.

        'DJ Artz' ise oyuncunun paylaşımına, "İlk kavgada arşivlenir." şeklinde esprili bir yorum yapmıştı.

        7

        "BERGEN"DE BAŞROLÜ KAPTI

        Öte yandan Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından zamanlaması uymadığı için "Bergen" filminde yer alamayacağını açıklamıştı. Sarıkaya'nın yoğunluğu nedeniyle rol almadığı projede Farah Zeynep Abdullah başrolü kapmıştı.

        8

        Farah Zeynep Abdullah

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ