Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Fatih Bulut kimdir, nereli ve kaç yaşında? Fatih Bulut hayatı

        Fatih Bulut kimdir, nereli ve kaç yaşında? Şeklindeki sorular vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Oyuncu İrem Sak'ın yayınladığı bir videoda "Çok Sevdim Yalan Oldu" adlı çalan şarkının sahibi olan Fatih Bulut, sosyal medyada en çok merak edilen isimlerden biri oldu. İşte Fatih Bulut ile ilgili detaylar...

        FATİH BULUT KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

        Fatih Bulut “Çok Sevdim Yalan Oldu” adlı şarkısıyla Kayseri düğün salonlarından dünyanın en çok dinlenen müzik listelerinin 12. sırasına girerek sosyal medyada takipçilerinin gönüllerine taht kurdu. Çok Sevdim Yalan Oldu şarkısıyla bir anda popüler olan Fatih Bulut hakkındaki bilgiler merak konusu oldu. Fatih Bulut Kimdir, Nerelidir? Diye merak edenler için işte yanıtı.

        REKLAM

        Fatih Bulut Biyografisi

        35 (1984 doğumlu) yaşında olan Fatih Bulut Kayseri doğumlu olup 10 kardeştir. Fatih Bulut yıllardır memleketi olan Kayseri’de düğün ve özel organizasyonlarda şarkı söyleyerek geçimini sağlamaktadır. Evli olan Bulut bir kız bir de erkek çocuk sahibi bir babadır.

        Fatih Bulut, babasını kanserden, Abisini ise kalp krizinden kaybetmiştir. Babasını kaybettiğinden sonra, çocukluk hayali olan müzik yapmaya ve şarkı söylemeye daha çok yoğunlaşarak önce köydeki düğünlerde şarkı söyleyerek kendisini geliştirmiş ve çevresinde büyük beğeni toplayarak kayseri genelindeki düğün salonlarının aranan şarkıcısı olmuştur. Bu sebeple de sosyal medya hesaplarında adına fan sayfaları kurulmuş ve şu anda ise çeşitli organizasyonlarda sahne alıp hayatını devam ettirmektedir.

        REKLAM

        Fatih Bulut sosyal medya hesaplarını da aktif bir şekilde kullanmaktadır. 2019 yılı itibariyle resmi instagram hesabında takipçi sayısı 100 bin kişi civarındadır. Ancak sürekli hayran ve takipçi sayısı artmaktadır.

        Fatih Bulut ‘Çok Sevdim Yalan Oldu' isimli şarkısıyla sosyal medyada en çok dinlenen şarkı listesine girdi bir anda. Kayseri'de düğün salonlarında şarkıcılık yaparken bir anda Kayseri’deki düğün salonlarının da en çok dinlenen şarkıcısı haline gelerek sosyal medyada da çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı. Müzik yapımcısı olan aynı zamanda Doğan Müzik Yapım’ın Genel Müdürü ve MÜYAP Yönetim Kurulu üyesi olan Samsun Demir, “Kayseri’den, düğün salonlarının sevilen şarkısı, bir anda dünyanın en çok izlenen ve 12. Sıraya yerleşen şarkısı oldu” diyerek Bulut’un şarkısının dünya listelerindeki görüntüsünü paylaştı. Kısa zamanda şöhreti yakalayan Fatih Bulut “Çok Sevdim Yalan Oldu” adlı şarkısıyla bir günde hem Türkiye’de hem de dünyada tüm dikkatleri üzerine topladı.

        REKLAM

        Fatih Bulut’un şarkısının sözlerini yazdığı ve seslendirdiği ‘Çok Sevdim Yalan Oldu’ parçasını özellikle geçtiğimiz günlerde İrem Sak’ın sosyal medya videosunda kullanması ile daha da ünlenmiş oldu. Kayserili düğün şarkıcısı Fatih Bulut’un söylediği şarkı, Youtube platformunda 35 Milyon’ un üzerinde izlenmiş ve dünya sıralamasında en çok izlenen trend sıralamasında ilk 12 içinde yer bulmuştur. Ülkemizde kısa süre içinde tüm televizyon dünyasının da dikkatini üzerine çekmeyi başaran ünlü isim birçok televizyon programına canlı yayın konuğu olarak katılmıştır. Yakın zamanda da kısa sürede kavuştuğu ün sayesinde özel bir tv kanalının “İkinci Sayfa” isimli programına konuk olarak kendisi hakkında merak edilen tüm bilinmeyenleri aktardı.

        Fatih Bulut’un “Çok Sevdim Yalan Oldu” İsimli Şarkısının Çalıntı Olduğu İddia Ediliyor.

        Sosyal medyada büyük çıkış yakalayan “Çok Sevdim Yalan Oldu” isimli şarkıya ait Videonun yayınlanmasından kısa bir süre içerisinde inanılmaz bir şekilde hızla rekorlar kırmasının ardından, şarkının çalıştı olduğu hakkında çıkan haberler hızla yayılmaya başladı. Mersin'de yaşayan besteci Aşık Hüseyin Akan bu eseri 1987 yılında cezaevinde iken kendisinin yazdığını eserin gerçek isminin de “Zalim Geceler olduğunu” belirtmiştir. Şarkının kendisine ait olduğunu belirten Bulut'un sadece nakarat kısmını değiştirdiğini bildiren Aşık Hüseyin Akan, “Hatta 2010 yılında yayınlanan Pusula Film tarafından yapımcılığı üstlenen ve TRT ile Kültür Bakanlığının desteği ile yayınlanan ‘Cono Ahmet ve Çocukları’ isimli belgeselde bu eserin yer aldığı belirtmiştir. Eseri izinsiz alıp kullandığı gerekçesi ise Fatih Bulut hakkında dava açacağını da dile getirmiştir.”

        Çıktığı bir TV programında kendisine şarkısının çalıntı olduğu yönündeki iddialar için "Sevenimiz de olacak sevmeyenimiz de. Gören ve bilen Allah var her şeyden önce. Biz zaten bunu yürekten sevenlerimize hissettirebildiysek bunu zaten halk bilir. Buna takipçilerimiz cevabını verecekler.

        Sözünü ben kendim düzenlendim kendim yaptım. Kalıba sokmak düzenlemek, onu yontmak. Bizde zaten patlayan kısım nakarat oldu. Oralar bana ait. Bunu zaten belgesi var. Aşık Hüseyin Amca, ona da selam olsun. Beraber yaptığımız bir eseri kendi gönül rızasıyla. Çalma, çırpma yok." dedi.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ