-
Habertürk Spor Meclisi'nde Fatih Terim'in Galatasaray'da başlayan 4. dönemi masaya yatırıldı.
-
Tudor’un gönderilmesiyle başlayan kriz, başkan Dursun Özbek’in erken seçim kararı ile tam bir kaosa dönüşmüşken Fatih Terim’in yeniden takımın başına geçmesi ile olaylar bambaşka bir hal aldı. Habertürk kurmayları, Terim tercihinin son derece doğru olduğu yönünde ortak görüşe vardı.
-
SELÇUK TEPELİ: PEKİ YA TERİM ARDA'YI DA GETİRİRSE?
Fatih Terim dördüncü kez Galatasaray’da teknik direktör. Camianın başkanlık için aday çaresizliğine, erken seçim kararı alınırken yapılan uyanıklıklara bakılırsa, başkanlığa aday olsa onu da alabilirdi.
-
Öyle bir hayali de vardı. Terim, Sarı-Kırmızılı takımın başındaki son iki denemesinde adeta işi yarım bırakıp gitmişti. Bu kez kendini aşmadan bu takımı bırakmamalı.
-
Hatta “Söz konusu Galatasaray ise gerisi teferruattır” deyip kırgınlıkları unutarak, neden yeni bir çıkışa ihtiyacı olan diğer Galatasaraylı Arda’yı da takıma katmasın?
-
Son Dakika
-
Canlı Yayın
-
Keşfet
- Gündem
- Ekonomi
-
Dünya
- Spor
- Magazin
-
Gastro
-
Kadın
- Sağlık
-
Yazarlar
-
Yaşam
-
Çocuk
- Teknoloji
-
Kültür Sanat
-
Röportajlar
-
Kısayol
-
Grafik Haber
- Galeri
- Video
- Akıl Oyunları
-
Yerel Haberler
- Servisler
- Portallar
-
Hafta Sonu
- 7x24
-
Vefat
-
Künye
Copyright © 2020 - Tüm hakları saklıdır.
Habertürk Gazetecilik A.Ş.
Habertürk Gazetecilik A.Ş.
YORUMLAR