Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Heyecanlandıran iddia: Cristiano Ronaldo Fenerbahçe’ye mi geliyor? - Fenerbahçe transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Uzun süredir golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçe için flaş bir iddia ortaya atıldı! Sarı-lacivertlilerin Cristiano Ronaldo için devrede olduğu öne sürüldü. Uzun yıllar sonra geri döndüğü Manchester United'da bireysel olarak iyi bir sezon geçirse de takımca istedikleri başarıları elde edemeyen Portekizli yıldız uzun süredir İngiliz ekibinden ayrılmak istiyordu.

        2

        Kırmızı Şeytanlar'ın menajeri Erik ten Hag'ın kamuoyuna yansıyan tavrı, 37 yaşındaki yıldızın planları arasında bulunduğu ve satılık olmadığı yönündeydi. Buna rağmen Tayland ve Avustralya kampları sonrası işler değişti. Brighton ve Brentford karşısında alınan mağlubiyetler United'ı sarsmış olsa da gündem Portekizli yıldızın ayrılığı üzerine...

        3

        BBC'nin haberine göre 37 yaşındaki yıldızın kulüpte artık olumsuz bir hava oluşturduğu sır olmaktan çıktı. Soyunma odası ya da yemekhanede takım arkadaşlarıyla iletişime girmeyen Cristiano Ronaldo, ayrılmak istediğini arkadaşlarından gizlemiyor.

        4

        Beş kez Ballon d'Or kazanan Ronaldo, United'ın geçen sezon en golcü oyuncusu olmuştu. Premier Lig gol krallığında da üçüncü sırada yer alan Portekizlinin bu performansı United'ı Şampiyonlar Ligi'ne taşımaya yetmemişti.

        5

        Chelsea geçen ay Ronaldo'yla ilgilense de bu transfer gerçekleşmemişti. Bayern Münih ve Atletico Madrid de oyuncuyla ilgilense de resmiyet kazanan bir gelişme olmamıştı.

        6

        Cristiano Ronaldo'nun Jesus'u tanıdığı için Fenerbahçe'ye gelebileceğine yönelik haberler olduğu hatırlatılan Jesus, Kasımpaşa maçı sonrasında bu soruyu gülerek yanıtlamış ve şunları söylemişti:

        7

        "Evet Ronaldo ile arkadaşız ama onun kariyeriyle ilgili farklı hırsları, farklı hedefleri var. Avrupa'da 5 büyük lig dışında bir ligde oynayacağını düşünmüyorum ama Fenerbahçe'ye gelmeyeceğini kesinlikle söyleyebilirim ama benim istemediğim için değil kendisinin istememesinden dolayı."

        Haberi Hazırlayan: Çağatay Çelik

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ