Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi! Enner Valencia... - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'nin golcüsü Enner Valencia, şu ana kadar ki performansıyla adından söz ettirdi.

        2

        Süper Lig'de ve Avrupa Ligi'nde toplam 20 maçta 15 gol ile 4 asistlik katkı veren 33 yaşındaki futbolcu Dünya Kupası'nda da göz doldurmuştu.

        3

        Açılış maçında ülkesi Ekvador'u ev sahibi Katar karşısında 2 golle zafere taşıyan Valencia, Hollanda'ya attığı golle de takımına 1 puanı getirmişti.

        4

        Ekvador son maçta Senegal'e yenilerek dramatik bir şekilde kupaya veda etse de Valencia, turnuvada grup aşamasının en iyilerinden biri olarak akıllarda kaldı.

        5

        Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız oyuncu ile görüşmeler devam ederken İtalyan basınından flaş bir haber geldi.

        6

        Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina, Valencia'yı yakından izliyor.

        7

        Haberde Fiorentina Teknik Heyet Sorumlusu Nicolas Burdisso'nun Katar'a giderek Valencia'yı tribünden takip ettiği ifade edildi.

        8

        Haberde Fiorentina'nın ocak ayında olmasa bile sezon sonunda Enner Valencia için girişimlerde bulunabileceği belirtildi.

        9

        Kariyerinde Pachuca, West Ham United, Everton ve Tigres gibi takımlarda ter döken Ekvadorlu golcü, 2020 yılında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.