Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de son dakika transfer haberleri! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Yeni sezon hazırlıklarına erken start veren ve transferde de hızlı hareket eden Fenerbahçe'de kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Şimdiye kadar Lincoln ve Bruma transferleriyle kadrosunu güçlendiren sarı-lacivertlilerde şimdiki öncelik ise orta saha transferine verilmiş durumda.

        2

        Jorge Jesus'un raporları doğrultusunda bu bölge için çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertlilerin gündemine yeni bir isim geldi!

        3

        ORTA SAHA SİL BAŞTAN!

        Record'da yer alan habere göre Jorge Jesus, Fenerbahçe'nin merkez orta sahasını yeniden dizayn etmek istiyor.

        4

        Bu amaçla William Carvalho, William Arao ve Vinicius Souza'nın isimleri konuşulurken, Jesus'un transfer için ikna etmeye çalıştığı ismin daha büyük ve daha sükseli olduğu ifade edildi.

        5

        Haberde Portekizli çalıştırıcının bir süredir Paris Saint-Germain'deki geleceği soru işareti olan Portekizli milli orta saha oyuncusu Danilo Pereira ile görüştüğü belirtildi.

        6

        Fenerbahçe'nin Danilo'dan olumlu cevap alması durumunda, satışa sıcak bakan PSG ile de görüşeceği öğrenildi.

        7

        DANILO PEREIRA'NIN KARİYERİ

        Estoril altyapısından yetişen ve Parma, Aris, Roda, Maritmo formaları giydikten sonra Temmuz 2015'te 4.5 milyon euro karşılığı Porto'ya transfer olan 30 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu, Ekim 2020'de ise kiralama ve satın alma için toplamda 20 milyon Euro'luk bedelle PSG'ye geçti.

        8

        PSG ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Danilo, geçen sezon 37 resmi maçta oynayıp 5 gol attı.

        9

        EMRE MOR'DA SONA DOĞRU

        Fenerbahçe'nin kadroya katmak istediği diğer bir isim ise Emre Mor... Fatih Karagümrük formasıyla kendini yeniden bulan ve birçok kulübün dikkatini çeken milli futbolcu için resmi teklif yapılmıştı.

        10

        Fatih Karagümrük ile büyük ölçüde anlaşan sarı-lacivertliler, oyuncu tarafıyla da temasa geçti. Emre Mor’un menajeri Nima Modyr İstanbul’a gelirken taraflar arasında müzakereler de başladı.

        11

        Öte yandan Trabzonspor ’un da Emre Mor için devreye girdiği, ancak Fenerbahçe’nin bu transferde daha önde olduğu ifade edildi.

        12

        RAKİBİ RANGERS!

        Santrfor bölgesine de ekleme yapmayı düşünen sarı-lacivertlilerin bu bölgedeki hedefi ise Antonio Colak...

        13

        İskoç basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe, PAOK'un santrforu için harekete geçerken bu transferde Rangers da devreye girdi.

        14

        Colak, geçen sezon PAOK ve kiralık oynadığı Malmö'de toplam 36 maça çıkarken, 8 gol, 2 asist yaptı..

        15

        28 yaşındaki Hırvat golcü 2021'de kiralık olarak forma giydiği İsveç ekibi Malmö'yle lig şampiyonluğu yaşadı.

        16

        PORTEKİZLİLER DUYURDU: SERGIO OLIVEIRA İÇİN GÖRÜŞMELER VAR

        O Jogo'da yer alan habere göre; Fenerbahçe, Porto ile sözleşmesi 30 Haziran 2022'de sona erecek olan orta saha oyuncusu Sergio Oliveira'yı kadrosuna katmak istiyor.

        17

        "JESUS İLE İLİŞKİLERİ İYİ"

        Haberde Portekizli futbolcunun teknik direktör Jorge Jesus ile arasındaki ilişkinin çok iyi olduğu belirtildi.

        18

        MARIO BRANCO İLE DE YAKIN

        Sergio Oliveira, aynı zamanda Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Jorge Branco ile çok yakın bir isim. İkili Yunanistan'da PAOK'la şampiyon olurken beraber çalışmıştı. Güçlü dostlukları bulunan Branco ile Oliveira'nın yan yana çekilmiş birçok fotoğrafı bulunuyor.

        19

        "TEKLİF 4 MİLYON EURO"

        A Bola'nın haberine göre Fenerbahçe, Sergio Oliveira için Porto'ya 4 milyon euro bonservis teklif etti. İki kulübün görüşmelerinin devam edeceği ifade edildi.

        20

        Geride kalan sezonun ikinci yarısını Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Roma'da geçiren ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde gelen şampiyonluğun mimarlarından olan Sergio Oliveira, Serie A'da 14 maça çıkıp 2 gol ve 1 asistle oynadı.

        21

        Roma formasıyla Konferans Ligi'nde 5 maça çıkan Oliveria 1 golle kupa zaferine katkı yaptı. Ligin ilk yarısında da Porto forması giyen 30 yaşındaki futbolcu sezonu 45 maçla tamamladı. 8 gol atıp 2 de asist yaptı.

        22

        Oliveira'nın kiralık sözleşmesinde yer alan 13.5 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanmayan Roma'da teknik direktör Jose Mourinho, Oliveira'nın transfer edilmesini istiyor ancak Roma bonservis bedeli ödemeye sıcak bakmıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ